Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
in ti si moderator?
Lepa slika ni kaj! Na fotra pa glih ne sliči.
važn da baje nekdo drug na kardinala, kenede
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
in ti si moderator?
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Res je zadnji čas, da se določi nek minimalni IQ, da je osebek lahko volilni upravičenec.
Citat:
Premierjeva soproga je odgovorila tudi na vprašanje, povezano z njenim "razkošnim življenjem" in dejala, da "take pritiske in zavist lahko prenašava izključno zaradi medsebojnega zaupanja in poštenosti ter transparentnosti najinega življenja. Ljudje, ki opravljamo poklic, ki zahteva celega človeka, veliko osebnega odrekanja in zelo trdo delo za povprečno plačilo, ne živimo za denar ," je dejala in poudarila, da je "za naju razkošno življenje izključno življenje v medsebojnem zaupanju in ljubezni, kar je daleč od blišča in bahavosti."
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tako ja. Če se Pepca nekaj zmisli o nekom, potem je zihr tudi to, kar je povedal Francl lažCitat:
Uporabnik Kasius pravi:
Če so si bili sposobni izmišljati tisto o otroku, so si mimogrede očitno izmislili tudi vse o orožju itd..
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
In to napišeta dve osebi, ki sta te podlosti verjetno celo verjela
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Sori, sam bolj ko gledam tole slikico, bolj se mi zdi "umetelna"........tko kot tiste božične. Tisto plavo ozadje, pa te poze, pa ti obrazi, kot bi bili gor nalimani.....
OK, sem že tiho.
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Sori, sam bolj ko gledam tole slikico, bolj se mi zdi "umetelna"........tko kot tiste božične. Tisto plavo ozadje, pa te poze, pa ti obrazi, kot bi bili gor nalimani.....
OK, sem že tiho.
Hm...ta slika je zaenkrat najbolj trd dokaz, da je s sinom JJ vse ok. V kolikor imaš ti bolj zanesljive dokaze, kot to, da se ti nekaj zdi, na dan z njimi...
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Klemenčič že preiskuje kdo in kako je kupil sanke na sliki!
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Res je zadnji čas, da se določi nek minimalni IQ, da je osebek lahko volilni upravičenec.
pa te bo izguba volilne pravice prizadela?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
gelde slik sem že malo prej pisal..
sam bolj ko t sliko gledam. Ko se z glavo dotakneš veje s snegom ta potem pade iz vej iz teh vej pa nekak noč (gledam mamino sliko in se je "zaletela" v vejo s snegom)
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
in ti si moderator?
važn da baje nekdo drug na kardinala, kenede
Citat:
Uporabnik tis pravi:
A ti se sramuješ svojega očeta in njegovega priimka, pa misliš, da bi se ga morali tudi ostali?
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
A ti se sramuješ svojega očeta in njegovega priimka, pa misliš, da bi se ga morali tudi ostali?
Ivana Janeza Janše se bi, pa če se ovčke razpočite