Crossfit Games 2016

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
Castro se je zgleda vstal na levo nogo, že tretji event na ranchu, brez prenosov brez vsega, samo na fb live
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Ne sledim najbolj letos, kaj to pomeni, da ko bo ranch event, ne bo na YT?

Kaj je pa mayhem naredil v teams. Onega frocovja pa rajši ne gledam, ker me kar mine, ko videl da je en naredil 325lbs clean.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
huh, pa res, vse na ranču, sem mislil da bo plavanje prvi event...

kaj pa brigsova je lahko prišal v usa, al je out?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
tale je dober:

http://games.crossfit.com/athlete/621610

My Work/Rest Schedule
I usually only do 1 workout a day
I focus on my marriage and my business. If there is time for me to train, I train.

Itak...crossfit je tretja stvar, tu pa tam malo trenira, potem pa gre na games in prvo laufa 7k, pol pa gre na DL ladder in ga konča, pri 280kg ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
Pa saj za njega se ve, da dvigne 50+ kg vec od ostalih
smile-1.gif
bo sel kr hitro po lestvici dol pri ostalem

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
To itak ja, letos zmaga fraiser, samo pač hotel izpostavit, da mu je CF postranska stvar, a vseeno po 7k laufanja dvigne 280 kot keks.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
tale je dober:

http://games.crossfit.com/athlete/621610

My Work/Rest Schedule
I usually only do 1 workout a day
I focus on my marriage and my business. If there is time for me to train, I train.

Itak...crossfit je tretja stvar, tu pa tam malo trenira, potem pa gre na games in prvo laufa 7k, pol pa gre na DL ladder in ga konča, pri 280kg ...

Ni daleč od resnice to. On ima svoj gym in je trener tam, pa trenira ostale kar precej. Ogromno dela tudi na mobilityju. Poglej si njegovo IG stran.
https://www.instagram.com/samdancing/

Že dve leti nazaj je na gamesih dvignil 600 lbs al malce več kot 600 lbs, tako da to ni nič novega za njega. Pa poglej tudi kje je končal tistih 7 km teka...
Njegov plan je bil, da pride na CF gamese naslednje leto, ko bi se popolnoma posvetil treniranju, da pride noter.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Med moškimi zmagal Fraser. Glede na to kako je vse skupaj potekalo, je bilo to znano, da bo zmagal že pred zadnjim dnem.

Pri ženskah je bilo vse skupaj bolj napeto, ampak na koncu se je končalo tako kot lani (na mestih 1-4). Zadnji dan je bil res napet in so se kar izmenjavale na vrhu
smile-1.gif

Med ekipami pa je ekipa CF Mayhem Freedom pometla z vsemi. Najslabši rezultat je bil 10. mesto v šprintu! Vodili so od prvega dne dalje. Že Murpha so zmagali, potem pa ni bil noben niti blizu več. Se mi zdi da je še najbližje prišel CF Yas, ki so bili enkrat na 10-ih točkah zaostanka, ampak to je bilo pa tudi vse.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Malo mi ni bil všeč format letos, OK, prvič so imeli 5 dni tekmovanj in so mogoče zaradi tega dali bolj izi WODe, oz bolj kardio kot pa na moč. Upam da se to spremeni prihodnja leta.

Upam, da se matt pa rich vdarita čez 15 let, ko bota oba za masterse zrela, če še bodo CF games obstajali
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
kaj pa vem, vsi so se strinali, da so bili najtežji games-i do zdaj

kaj pa je fraser mogo trenirat zadnje leto, noro kak je dvignil fitnes

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
To že, vseeno je bilo 5 dni tekmovanja zapored in ogromno karda. Že prvo laufanje, potem plavanje...

Ampak ni pa bilo res težkih wodov, kot je recimo bil cinco 1 iz leta 2013, tisto je ločilo smetano od ostalih in tu še vedno mislim, da bi rich bil boljši od fraiserja.

Noro kak je dvignil kardio in stamino, pomoje je na ta račun tudi zgubil nekaj moči, na DL ladder je bil relativno slab za bivšega "pro" dvigovalca uteži...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Verjemi da je na njegovo predstavo v DL ladder vplival tudi tek, čeprav je imel največ pavze od vseh. Ampak se je tam po mojem kar precej skuril.
Double DT ni ravno mačji kašelj ne
smile-1.gif

Pa saj so imeli Squat clean Pyramid, k je bil mal drugačen WOD, čisti WL.
Tudi "The Separator" je bil dober WOD, sam zajebali so to, da so objavili na instagramu video Baileya, kako dela Ring HSPU....če tega ne bi storili bi bilo bolj zabavno gledat tisto.
Bi pa jaz dal za zadnji WOD mal več kil na štango, ne sam 61kg za moške. Vsaj ene 70 kil bi dal gor, alpa še več
smile-1.gif

Cinco 1 je bil težak samo za tiste, ki niso imeli visokega DL. 20 tekmovalcev je končalo WOD, od 30-ih...tako da res ne vem kaj je bilo tako težkega pri Cinco 1
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Pa saj ne da je bil težki, ampak pač bolj "moško" izpade, kot pa neko plezanje s palčkami v rokah in potem samo 60kg truster
smile-1.gif

Meni so pač bolj všeč bolj težki WODi kot pa bolj cardio, samo osebne preferenca
smile-1.gif

Ring HSPU pa so bili krneko, to zvijanje hrbta, malo bedno meni izpadlo, bi lahko kak gimnastičar prit pokazat, kako se zadevo izvede.