Crocs

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik darwin pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja saj res ne vem zakaj folk raje tega ne fura, saj so še bolj zračne kot Crocsi. Čredništvo res nima meja.
Če bi jih neka firma začela promovirat, bi pa tole bil hit poletja 09.

sandaleherrenbaluto2.jpg

Samo, ko jih pa takole na slikci gledam, mi pa sploh niso tako grde.
grin1.gif
) nosil.

Raje tole obujem kot crocs-e. Obstaja veliko čevljev ki so zelo udobni in hrati se normalni za pogledat. No na otroških nogah pa prav simpatični zgledajo.

lp

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

niso samo za polet, še za pozim jih boste/bomo lahko nosil
grin1.gif

crocs_468x355.jpg

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ko sem prvič videl v trgovini te krokse, mi je prvo prišlo na misel da je to naslednjica legendarnega modela za vodo
tongue-1.gif

sandaleherrenbaluto2.jpg

[/QUOTE]

da pa to plastio nekdo vsak dan za ven nosi in še hkrati misli kak je fancy
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ni bolj groznega od teh sandalov ... se spomnim, da bi jih kot otrok mogo nosit, ker so v morju bli ježi ... jaz se raje nisem kopal al pa sem celi dan mel plavutke na nogah

croksi so lepota proti temu ... čeprav so mu tudi croksi pravi gravž
smile-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Lej,

jaz sem lani dobil originalne crocks za frewell gift. Najprej sem malo okleval kako in kdaj tega hudiča nosit, ampak potem pa sem jih celo lansko poletje nosil za v službo. Letos pa sem jih na noge dal takoj, ko so temperature to dopuščale (1. maj) in jih bom nosil dokler ne bo prehudega mraza.
Vmes sem nekajkrat na noge dal čevlje, pa mi je noga začela jamrat pri mojih vsakodnevno prehojenih 4km.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zdej so kroksi znižani (iz 40 mislim da na 30 v Intersportu) ... sam tolk, v vednost ...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Raje sem bosa kot da nataknem na nogo nekaj takega
13.gif
. Sorry ampak če je pa tole moderno, zakaj potem tega ne vidmo na runwayih na modelih? Spremljam Vogue, Elle, Vanity Fair in Bazaar, pa ni blo nikjer česa podobnega predstavljenega, razen če sem kaj spregledala!!
Ne rečem pri otrocih, ampak ko vidim kakšno svojih let da ima to obuto in oblečeno kako trenirko, nimam apetita še dva dni po tem.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
dejdej nimaš apetita, ne glumi...pojdi malo na morje pa boš vidla kaj ima folk obuto, v lj tega seveda ne boš vidla.
So sicer malo večji, varujejo kar precejšen del noge, dihajo, trpežna mehka guma za stopala, po volji jih lahko opereš kar v vodi, hitro se posuši...
samovšečnost na višku.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Pravi naslov bi moral biti "Uvoznik Crocsov se je tudi letos odločil oglaševati na straneh RTVSLO"

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sorry, ne glumim! Kaj folk nosi na morju? SRČNO UPAM, da ženske ne nosijo zraven kakšne luštkane poletne oblekice na meji z eleganco, CROCSE!
Itak je pa splošno znano, da je Slovenija glede mode v peezdi. Si kdaj videl recimo Lorello v njih, pa dvojčici Jambrek?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
to, da moda v SLO zaostaja in da je neokusna nebo glih drzalo,

in ne vem kak lahko kot neke modne poznavalke oznacis Lorelo in Jambrekovi,

modna ikona v Sloveniji je Bacovnikova Urska,
malo preberi, kaj o njej pisejo ugledni tuji mediji

in tankini kopalke niso za postavljanje na plazi,
ampak za skrivanje odvecnih kil

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Bačovnikova Urška se en shit spozna na modo, ker ji itak drugi govorijo kaj naj obleče in kaj naj obuje. Zame naj bo študirana frajla, doktorca pa kaj vem kaj še. Si jo vidu kdaj zasebno, kako je oblečena? Js sm jo vidla v stari Lj enkrat na kavi in morm rečt, da je ženska farbenblind in nima pojma, kaj ji pristoji; ne kakšni kroji ne barve. Pa dost o tem.
Lorella ja, ker je seznanjena z modo malo bolj kot vse ostale wnb modne poznavalke, in ker je tud zasebno vedno lepo urejena do potankosti, in večinoma se tudi za večje javne prireditve sama obleče. Dvojčici Jambrek pa sta mi zato padli na pamet, ker si med drugim upata nosit Uggse sredi poletja in tud nasploh sta zelo trendovski.
Tankini pa sorry dragec, ampak tankini na močnejši postavi nima kaj iskat, vsaj zame. Enodelne kopalke ja, tankini ne. Zato ker; tista majčkica se zažre v spodnji del, predvsem zelo poudari boke -fukročke, in štrlijo pod majčko ven. Sploh če je tankini bolj moderne sorte in ni plahutajoč...