Crocs

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ja,
po fotkah, ki si jih nalimala, je zate super postava iz kataloga za mocnejse postave

tak da ni cudno, da se sama sep dopades

sn napisal, da je to gurmanski kebab,
za prste obliznat

ce bi vedla, bi se ti zajle sline cedile

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
umiri konje ... o debelih je tema v bitki med spoloma ... tukaj je o obutvi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dohtarji niso imeli crocsov (grdule9 ampak birkenstockove modele. in jih imajo se danes.

jaz imam doma dvoje. ene z vložkom in ene brez. tiste brez so za v najhujši drek in blato, tiste z pa v zmerno in suho. v mestu grem raje bos in nag kot pa s to paltiko. pa čeprav jo nosijo dohtarji, mesarji v klavnicah in ostali.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
baba je fukjena..

crocksi so ena najbolj udobnih stvari v zadnjem stletju...pac funkcija pred lepoto..jaz imam lepe flourosscentne , sem srečen...jih pa imam z adoma cele razcotane, ker psu, tako kot tjaši niso bile preveč všeč. al pa še preveč.

Torej nasvet gobcaæem...---utihnite če nimate pojma.
evil.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Tudi jaz jih imam za doma, ker so noro udobne. So kričeče oranžne, ker če že morajo bit grde, naj bodo res grde!

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ravnokar prišla z dopusta...v našem kempu je imelo 90% populacije crocse...midva z mojim sva bla čist out, ena redkih ki naju ni zadela crocs mrzlica.
grin1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ksz

tisti, ki mislite, da je razsirjenost crocsov credni nagon se motite. enostavno so tako udobni, da si jih marsikdo kupi samo zaradi tega, ceprav so grdi kot hudic. fotr recimo jih ni hotel niti pogledat, dokler ga mati ni pripravla do tega, da jih proba. od takrat naprej jih ima obute vedno, ko so le temperature primerne. sam jih nimam, ker so mi enostavno pregrdi, za doma pa jih ne potrebujem, ker sem vecinoma bos, pozimi pa v copatih.
tisti, ki poleti obuje ugg bootse pa je pomojem vse prej kot modni strokovnjak
bonk.gif
. a ima alan hranitelj kdaj obute zimske skornje sredi poletja? ne? pa mislim, da se vsi strinjamo, da ima pojma o modi vec kot vsi wnb strokovnjaki skupaj.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Za po kempu na morju in za delat so odlični, na kofe pa z njimi ne bi šel nikoli.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Raje sem bosa kot da nataknem na nogo nekaj takega
13.gif
. Sorry ampak če je pa tole moderno, zakaj potem tega ne vidmo na runwayih na modelih? Spremljam Vogue, Elle, Vanity Fair in Bazaar, pa ni blo nikjer česa podobnega predstavljenega, razen če sem kaj spregledala!!
Ne rečem pri otrocih, ampak ko vidim kakšno svojih let da ima to obuto in oblečeno kako trenirko, nimam apetita še dva dni po tem.

a tud če so glaževne po tleh?
evil.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Jst mam te plastične cokle za 3 usd iz Bangkoka in ni nobene razlike z originalom. Sm jih pa nosu sam prejšnji teden na dopustu, pa sem probal tudi originalne od fotra.

So pa res udobni, sam te je pa vsako sekundo sram v njih.

Sem pa slišal, da so ponaredki iz Lj za 10 ali 20 € zanič.
Skratka, kdo bi si mislil, da bodo Crocsi tak uspeh? Js ne.
stupid-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
ne obujem jih pa če mi jih kdo zastojn da!

mogoče če bodo kdaj naredili kake bolj kulturne modele

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Meni je pa popolnoma vseeno, da so vsem grdi. Tudi meni so, samo ko sem jih enkrat obul, jih nisem dal več dol. Super stvar za hodit, nimajo konkurence.

Aja, čredni nagon? I don`t think so! Čredni nagon = kritiziranje. Kar je dandanes naš nacionalni šport. Poleg tistih ostalih, bolj znanih
wink-1.gif

Zdele pa kroksice na nogice in na tržnico.
aplauz.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Meni je pa popolnoma vseeno, da so vsem grdi. Tudi meni so, samo ko sem jih enkrat obul, jih nisem dal več dol. Super stvar za hodit, nimajo konkurence.

Aja, čredni nagon? I don`t think so! Čredni nagon = kritiziranje. Kar je dandanes naš nacionalni šport. Poleg tistih ostalih, bolj znanih
wink-1.gif

Zdele pa kroksice na nogice in na tržnico.
aplauz.gif

Ma, 100 stvari je udobnejših za hojo. V katerih ti noga manj "plava", se ne premika (si stabilen)...
To je dobro le kot nadomestek starih, trdih, lesenih cokljev za okoli hiše.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
si probala? ker ce bi jih bi bila drugacnega mnenja..

Verjami, da sem sprobala...in to ne 1x.
ne morem rečt, da za narediti en spregod po ravnem in po asfaltu niso OK.
še vedno pa trdim, da imaš za boljšo hojo dooosti drugih stvari.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
svasta p.. rodi .. imel sem jih za foro res 1 dan obute.. eh.. meni osebno - nothing beats TBSe, pa se kolikor toliko izgledajo.. za na plazo pa ene lustne ledr natikace, pa je..