če je cena jasno označena na ceniku in je enaka za vse, potem je poštena, ja. Pač pretirana, ampak poštena.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Ostanki socializma, dvojne cene... Spomnimo se, da je v Jugoslaviji bila dvojna cena na AC...
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Popust mora biti na računu jasno označen - v tem primeru ni bilo tako, pač pa je isti artikel v sistemu voden pod dvema postavkama z različno ceno.
Sicer pa kdo pravi, da je npr. en Osiječan v Poreču pogosteje kot npr. kakšen tržačan?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Komentatorji pod takimi članki so "bezobrazni ljudi" in ne delujejo v gostinstvu. Zelo dvomim, da bi šiptarska mafija, ki obvladuje velik del istrskega obalnega gostinstva (ter delno kvarnerskega) tako strašno bila nastrojena proti Slovencem. Jaz nisem imel nikoli, ampak res nikoli, kakršnihkoli težav zaradi gostincev samo zato, ker sem Slovenec. Kaj pa pišejo razni brezdelni komentatorji na tvojih omiljenih medijih, pa to nima veze z realnostjo.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Beri komentarje pod članki o Sloveniji, pa boš videl, kako nas imajo radi.
Ko si gabze omenil. Pedolin 15 evrov, na kuponkotu pa 4,9 (6,9). Ni pa hotel na plazi prodati po kuponko ceni. Je pa kljub temu bil korekten pri oddaji.Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Simonov zaliv...kapucin v papirnatem loncku 2.8€ to je postena cena...Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
10 kn je za večino normalna cena, ni pa poštena.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nevem kje najdete take.gostilne ze celo zivljenje hodim na hrvasko in so vedno normalne cene?
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Pa zakaj bi moral on nekako opravičit zakaj je dal tisti punci cenejšo kavo?!? Mogoče je dal pač ceneje, ker mu je bila enostavno všeč...
P.S.: šlo je za hrvat in tujec. Sklepam, da če bi ti spil pivo pri meni za 2 eur kot slovenec, jaz pa bi ga savdijcu zaračunal 2,50, da bi šel isto v luft? Ne se smešit prosim, pač se je odločil do bo nekomu dal nižjo ceno - kaj tebe briga zakaj. Na ceniku je 10 HRK, sem siguren, in toliko je on plačal. Torej??
P.S.2: me zanima kako bi te bolelo šele, če bi tista punca dobila kavo zastonj
Citat:
[
dvomim, da je ta konobar lastnik in da on sploh o čem odloča
In bi bilo zanimivo videti cenik na katerem bi pisalo, da se cene oblikujejo glede na to, koliko si všeč natakarju.
Sicer pa me ne boli prav nič, bo pa bolelo lastnika, ko mu bo promet padel.
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
[
dvomim, da je ta konobar lastnik in da on sploh o čem odloča
In bi bilo zanimivo videti cenik na katerem bi pisalo, da se cene oblikujejo glede na to, koliko si všeč natakarju.
Sicer pa me ne boli prav nič, bo pa bolelo lastnika, ko mu bo promet padel.
Mislim da ga bo še bolj bolelo ob obisku davčne in/ali tržne inšpekcije.