Za klobase bodo dobri.Midva sva poskrbela za vseh 298 konjev danes. Ostalo pa doma![]()
Za klobase bodo dobri.Midva sva poskrbela za vseh 298 konjev danes. Ostalo pa doma![]()
Kakšne so pa tvoje pristojnosti? Lahko malenkost povišaš glas?![]()
Zdaj bomo spoznali starši svoje "sončke" in radosti poklica učiteljice.Jaz jih hendlam 5 od sestre, brata ki delajo v UKC, do sedaj so vsaj domov hodili pa kaže da ne bodo niti to več. Groza, mularija mi bo živce požrla, če ne bo tega konec v 2 tednih mi pomirjevala in psihiater ne uidejo. Kurci mali niti televizorja nočejo več gledat al pa da bi se zunaj igral. Kaj bo šele naslednji teden ko bo slabo vreme![]()
Zdaj bomo spoznali starši svoje "sončke" in radosti poklica učiteljice.
Pa imamo enega ali dva doma, učiteljica jih ima 20...
Lahko jo tudi na javni kraj, samo naj hodi 2m za tabo.Torej lahko svojo punco peljem samo v hosto na javni kraj pa ne, ker neživiva na istem naslovu![]()
Lahko jo tudi na javni kraj, samo naj hodi 2m za tabo.
Torej lahko svojo punco peljem samo v hosto na javni kraj pa ne, ker neživiva na istem naslovu![]()
Tastar hudo! Pa punca tudi ni slaba.Midva sva poskrbela za vseh 298 konjev danes. Ostalo pa doma![]()
Zdaj bomo spoznali starši svoje "sončke" in radosti poklica učiteljice.
Pa imamo enega ali dva doma, učiteljica jih ima 20...
In starši in politika se že dolgo trudimo da bi tudi v šoli imeli opice.Sploh ne, v šoli so vsi tih ko miši ker ne upajo zinit,, doma so pa kot bi opice s kletke spustil.
Ne, jaz s se vdal v copato. Nekaj časa so mi grozil s socialno, zdaj naj pa sami vzgajajo "opice" ( by Floki )Ti svoje otroke smatraš za "sončke"?
Vprašam iz radovednosti, ker mi še vedno ni povsem jasno, ali je ta izraz pozitiven ali negativen.
Ona mora poskrbet za svoje dva jaz pa za svojih 296Tastar hudo! Pa punca tudi ni slaba.Hec
Seveda sem. Avto ampak bosta tista konja vseeno dobra za klobase, ko zmanjka.Spet nisi dojel![]()