Mi imamo Severno Korejo ze dva meseca.Lahko gre tudi v Severno Korejo..
Mi imamo Severno Korejo ze dva meseca.Lahko gre tudi v Severno Korejo..
Se vedno nic posebnega od ukrepov v primerjavi z nami.
Mi imamo Severno Korejo ze dva meseca.
Zdaj pride nazaj ker ko bo nova vlada tak nebo vec virusa.Na Finsko.
Kak ne če ne sme na Pag. To je še hujše. Zaprt v stanovanju ko dahaucDaj ne seri no, mi nimamo niti S-ja od Severne Koreje.
maske KJE?Ni fora v primerjavi z nami ampak v tem, da uvajajo točno tiste ukrepe proti katerim je on že od štarta (maske & drugo).
maske KJE?
Kaj bo prihodnji scenarij POVSEM BREZ mask?
No virus se v maski 100% ne bo množil. Lahko se pa bakterije,...staro 8 mesecev, kamorkoli - zaščite je koliko? In ne samo to, koliko je virusa v sami maski, ki se lepo not množi...
No virus se v maski 100% ne bo množil. Lahko se pa bakterije
Raje postaviš nepovezano vprašanje, ki spremeni temo, kot odgovoriš.Ker samo tako lahko še naprej furaš svoj prav (pa ne samop v tej temi).
Če bi vedel kaj je virus, bi vedel, da ni vseeno, ampak da ti je jest5 preprosto povedal znanstveno dokazano dejstvo, ne za COVI19, ampak viruse na splošno. Virus za razmnoževanje potrebuje živega gostitelja.Po želji... eni pravijo drugače... pa saj je vseeno...
Da SI. Kot mnogokrat , daj se ne sprenevedaj no.Ja povsem nepovezano vprašanje sem postavil ja, daj se ne sprenevedaj no.
Kdor pravi drugače, nima pojma.Po želji... eni pravijo drugače... pa saj je vseeno...
Kdor pravi drugače, nima pojma.
Virus potrebuje gostiteljsko celico, da se lahko razmnožuje. Sam se ne more.
Ni se treba delat debila. Dokazuješ stalnoLoL
Na, še enkrat:
Švedska uvaja vedno bolj strožje ukrepe in med priporočili pri uvedbah so tudi maske. Odgovor na tvoje vprašanje "maske kje" je torej "na Švedskem", kar pa ni to kar si ti žele slišati kot odgovor, saj si ciljal na to, da je trenutno ni med ukrepi, jaz pa sem šel malo naprej ter nakaz na to, da jih ŠE ni med ukrepi. Res povsem nepovezana zadeva ja, not. Ampak ti pač rad pelješ vodo na svoj mlin in (ne)posredno zavajaš ker samo tako lahko še naprej furaš svoj prav (pa ne samo v tej temi).