A žaluješ za Pagom?
Zdaj je itak slabo vreme, tako me tudi ne mika dol.
Itak, tam se vsaj lahko peljes kamor hoces, gres na sprehod po 21uri in otroci hodijo v solo.Aja kaj nisi še pred kratkim razlagal kak se doli sprostiš pa to ker ni tak tiranska država in maš svobodo. Tu si pa ujetnik.
Lahko prosim nehaš žalit Rdeče noske in jim raje nameni 0,5% dohodnine.Zdaj je itak slabo vreme, tako me tudi ne mika dol.
Stvar je v situaciji, v katero so nas pripeljali klovni in ko ze mislis, da se bodo klovni nekaj naucili iz napak, v naslednjem koraku naredijo se vecjo in potem se vecjo, krivijo pa vse druge samo sebe ne. Nic cudnega, da je Fafangel odstopil.
V vse to smo pa ujeti vsi mi, klovni se pa dejansko izživljajo nad nami.
Po drugi strani pa bomo vsaj videli, kot stranski ucinek nesposobnosti klovnov, ce credna imunost skozi prekuzevanje, deluje.
In zakaj te zdaj ne mika več ta svoboda?Itak, tam se vsaj lahko peljes kamor hoces, gres na sprehod po 21uri in otroci hodijo v solo.
Jim ze nekaj letin jim raje nameni 0,5% dohodnine.
V bistvu je...
Js jim pa ne bom, ker mislim da tistih dvesto + jurjev, ki jih dobijo samo od dohodnine, presega sredstva, ki jih potrebujejo za svoje delovanje.Jim ze nekaj let
Bravo, končno ena vmesna za naslov alterbutec2020. Podelitev bo v Jesenicu (po slovensko Jesenicah).Sicer ni tema, ampak enkrat za vedno: niso Zrče ampak JE Zrće (dobro, pustimo zdej trdi ali mehki, gre za spol). Niste bili v Zrčah ampak na Zrču, ne veselite se Zrč ampak Zrča itd.
A ne raje v ljubljanskih Poljah?Bravo, končno ena vmesna za naslov alterbutec2020. Podelitev bo v Jesenicu (po slovensko Jesenicah).