Normalno človeško početje.
Tebi priporočam da se zazidaš v klet in pridno nosiš masko.
Saj ni v tem problem, samo ne se jezit ko bo treba 5 milijard pufa odplačat pa zato samo vlado krivit.
Ena milijarda manj pufa bi bila, če ne bi upokojencem in socialcem v tem času nekih kriznih dodatkov dajali. So edini, ki s to krizo dejansko do ničesar niso prikrajšani.Saj ni v tem problem, samo ne se jezit ko bo treba 5 milijard pufa odplačat pa zato samo vlado krivit.
Čaki mal, a nisi ti korona paničar ?Saj ni v tem problem, samo ne se jezit ko bo treba 5 milijard pufa odplačat pa zato samo vlado krivit.
123
Kam pa spada druženje oz. socializacija ?
Zakaj misliš da je v zaporu najhujši ukrep samica ?
Čaki mal, a nisi ti korona paničar ?
In kaj imam jaz s pufom veze, če vlada z odloki ustavlja državo, ljudem prepove delati ter uvaja režim Severne Koreje ?
Ter dela tisto, kar najbolj zna, ribari v kalnem in v imenu epidemije na veliko krade javni denar (Počivalškove maske, pomoč gospodarstvu za izbrane https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/195027672379-evra-829123 , kupovanje oklepnikov 2 in podobne rabote).
99.98% je verjetnost, da boš korono preživel.Boš tvegal ?
To vemo, tebi pašejo rutkarjiDaj ne bluzi s takimi.
Meni trenutni vladajoči kameleoni tudi ne pašejo, pa to niti približno ne pomeni, da se ne držim ukrepov.
sem to storil, in sem zdrav in moja okolica tudi.Normalno človeško početje.
Oprosti, nisi mi privlačen, če si to mislil. Vseeno hvala za namig.To vemo, tebi pašejo rutkarji
Naslednji teden bo krivec Miklavž, poštarji, dostavljalci hrane, wcji/malice v službah.
Prej so bili krivi: Martinovo, koline, zasebne zabave, Zrče, kolesarji.
Vlada nikoli.
Beovički se je kar nekaj koleščkov v glavi zarotiralo v napačno smer....
Švedi so včeraj in danes naredili korekcije za skoraj 300. Projekcije so da bodo za do včeraj skorigirali še za 600 zraven. Realno so na nekje 80-90 na dan, okužbe jim pa tudi še rastejo.
Dnevno tako na Švedskem umre 2-3x več ljudi kot na finskem, danskem in norveškem skupaj.
Kljub popravkom so na 50 mrtvih/dan, kar je priblizno 5x bolje kot pri nas.Citiram kar tako, da Andy ponesreči ne spregleda objave.
A to, da vsak sumljiv stik pošljejo v karanteno in mu dajo 100% plačo, pa nima nič veze z njihovo boljšo situacijo, kajne? Pa da tistim, ki so jim prepovedali delati, dajo takoj odškodnino, da jim ni treba delati na črno, tudi nimajo veze. Jaz sem kriv, ker hodim po gmajni brez maske.Gledam Slovenijo, gledam Avstrijo. Na vrhuncu drugega vala sta bila tu-tu. Tudi ukrepi so nekako enaki. A vendarle v Avstriji število pada, pri nas pa rahlo raste... In potem berem zgoraj, da se bodo cigoti družili, boli njih k., pol uleti alterjevec, češ da je to normalno človeško početje, ostali (ovčke?) pa se naj zapremo in maske gor. Pa poslušam danes zjutraj avstrijski radijo, novice in so naredili raziskavo, kako bodo preživeli praznike, ker sproščanja ukrepov ne bo (kljub temu, da jim gre bolje kot nam). In zanimivo, v skupini 20-29 let jih bo velika večina pred prazniki šla v prostovoljno karanteno, da bodo za praznike lahko s prijatelji in starši...
Toliko o odnosu do virusa na balkanu in malo bolj severno...