Imaš tudi v komentarjih aplikacije nekaj sto negativnih ocen in komentarjev, da aplikacija sploh ne deluje.
Če bi mogoče še kakšno posodobitev naredil glede baterije bi mogoče še tistih nekaj % bolje ocenili. TAN koda ni problem aplikacije ampak epidemiologov. In ja kot drugje v zdravstvu je organizacija poden. Tisti ki je potrdil + test bi na list napisal še TAN kodo pa ne rabiš preko 3 organizacij pošiljat podatke.
Slabo oceno, sem prilepil nekaj komentarjev z eno zvezdico. Res objektivne ocene.
- Yes daddy spy one me elites
- Am bettery go bye and spy
- Kako vem kdaj se je zgodil stik??? Piše da sem bil v stiku z osebo pa bi bilo fajn vedeti kdaj se je to zgodilo. Če ne ne brezveze
- Sodelavka je imela ves čas aktivno aplikacijo pa je vseeno zbolela za covidom. Kako je to mogoče?! Predstavniki države so nas prepričevali, da bo vse v redu, če bomo uporabljali aplikacijo in da bomo OSTALI ZDRAVI. Mogoče je pa sodelavka izpolnila napačen obrazec za prehajanje med občinami in so za....
- Ta aplikacija me sledi in oddaja 5g omrežje kar mi je povzročilo avtizem ter drisko.
- Nesmisel aplikacije. Kdor je bolan je v karanteni doma oz ni nujno, da se bo oznacil. Ljudje, ki ne vedo, da so okuzeni se pa tudi ne bodo oznacili. Se pravi kaj imamo potem od tega appa. spet je nekdo zasluzil na racun davkoplacevalcev.
-Boste za sezonsko gripo tudi naredili aplikacijo?
-Sledenje.
-Čisto nepregledno za starejšo populacijo!! Soseda:In kaj zdaj naj s tem?