itak ker je v vsaki fabriki placa, da pet štabnih rukneš.Šotori so čisto dobra ideja, če se sicer ne da zagotoviti razdalje.
Kam boš dal izdelke ko en del delavcev gre jest? Trak se premika dalje. drugo je tam, ko so skupin neodvisne.
Pa ti veš kako zgleda stroj za brizganje plastike, pa kakšen je delovni proces na takih mašinah?ko oddajo zadnji izdelek iz A se ugasne in gre A na malico
kateri, Engel al KraussMaffei?Pa ti veš kako zgleda stroj za brizganje plastike, pa kakšen je delovni proces na takih mašinah?
Počaj sedaj malo da gre pogooglat.kateri, Engel al KraussMaffei?
Tip uporablja določene zmotne predpostavke, ampak končni rezultat pa mu pride pravilen. Pogost pojav tudi pri matematiki, ko nimaš pojma o teoriji, veš pa iz pretekle prakse, malo logike in intuicije napovedati končni izid.Poglejte od Potrča zadnji video.
Primerja stevilo smrti zadnjih 7 dni med drzavami in poroca o zgodbi o uspehu na svedskem.
EDIT: Ne vem ali mi je kdo pobrisal ali sem pozabil dopisati. Model ne upošteva, da na švedskem drugače štejejo število smrti in da je realno število čez 14 dni šele na voljo. On pa primerja rezultate povprečja zadnjih 7 dni.
Prav grozljiva je bila primerjava širjenja virusa v primejiv z gripo. mislim, da je bila vzeta številka pri gripi 1.3 (torej en bolan okuži 1.3 drugega), za korono pa 3.
Jp. Med tem, ko smo mi talci politično nastavljene stroke in politike z napačno strategijo, zaprti v lastno državo, proporcionalno z več kot 5x mrtvimi na dan kot oni, Švedi živijo, za naše razmere, normalno življenje.
Zraven pa poslušam, kako bodo Tegnelli-ja odstavili ko bi moralo biti ravno obratno.
Zdaj pa povejte, kaj je bolje?
1. Večinoma normalno življenje, število mrtvih na dan neprimerno boljše kot ostali, še vedno normalno delujoče gospodarstvo
2. Zaprti kot v Severni Koreji, brez šol, policijske ure, več kot 5x mrtvih na dan v primerjavi s Švedsko, z gospodarstvom na psu
Nekateri se pa še vedno obnašate kot žrtve Stockholmskega sindroma. Kakšna ironija.