Sem pa res butast, nerazgledan oz živim v gozdu. Sploh nisem vedel za tole. Takoj si jo naložim. Hvala alter, hvala kalbo.No, aplikacija Na poti nikakor ni butasta. Me je ravno to dalo nazaj k Petrolu. Stopiš ven, poskeniraš QR kodo, tapneš potrdi in že tankaš. Ko natankaš se odpelješ. Bencinskega servisa nisem videl od znotraj že lep čas.
Je pa preverjanje PCT pogoja za tankanje seveda ena večjih gluposti, ki jih je sproducirala ta vlada, skoraj tam nekje v vrhu gore gluposti, z aerosoli in maskami na polju.
Ti sploh ne veš kaj pomeni privatni prostor.Ja no, črpalka ni privatni prostor in mu lahko avto brez problema odvlečejo.
Well... v bistvu je privatni prostor (od Petrola a ne, torej ni javni prostor) in ga dajo na uporabo svojim strankam, podobno kot parkirišče od Mercatorja. Ampak enako kot z Mercatorjevega parkirišča lahko res tudi s točilnega mesta Petrola odšlepajo avto in to na stroške lastnika vozila.Ja no, črpalka ni privatni prostor in mu lahko avto brez problema odvlečejo.
Govoril je o "Magna" mesečnem računu in plačilu, v kontestu plačevanja na Petrolu.Jaz imam Revolut. Deluje brez problema in kakih dodatnih provizij, kar muči Hanzi-ja
Upam, da ne boš sedaj pričel trditi, da nima nihče pristojnosti, da ta avto umakne #neminabijattraparijTi sploh ne veš kaj pomeni privatni prostor.
Mislil sem v smislu, da ti nekdo parkira staro kanto na tvoje privatno parkirišče in se potem vsi izgovarjajo, da nimajo pristojnosti, da ga odvlečejo.Well... v bistvu je privatni prostor (od Petrola a ne, torej ni javni prostor) in ga dajo na uporabo svojim strankam, podobno kot parkirišče od Mercatorja. Ampak enako kot z Mercatorjevega parkirišča lahko res tudi s točilnega mesta Petrola odšlepajo avto in to na stroške lastnika vozila.
Da be boš klatil neumnosti: letos sem bil priča dogodku, ko je en brihtnež parkiral svoj avto kar na dvorišču hiše, neposredno ob Kolpi, ker pač ni bilo drugje prostora. Lastnik je poklical policijo, ta mu je povedala, da nimajo pristojnosti na privat površini, so skomignili z rameni in odšli. Avto je bil parkiran na privat posestvu.Mislil sem v smislu, da ti nekdo parkira staro kanto na tvoje privatno parkirišče in se potem vsi izgovarjajo, da nimajo pristojnosti, da ga odvlečejo.
Mislim, da bo danes več teh scen, ker gre za člana iz društva Državljanska nepokorščina.![]()
VIDEO: Brez potrdila PCT ni smel natočiti goriva, zato je avtomobil pustil na črpalki in odšel - Svet24.si
Avtomobil je kasneje odstranila policija.novice.svet24.si
No jaz sem pa v LJ poklical redarje (ki so poklicali avtovleko), da so z naše zelenice pred hišo odstranili vozilo, katerega voznik je očitno menil, da je ta naša travca parkirišče za kogarkoli. Zadeva je bila za nas rešena v pol urce, za lastnika avta je pa verjetno trajalo malce dlje.Da be boš klatil neumnosti: letos sem bil priča dogodku, ko je en brihtnež parkiral svoj avto kar na dvorišču hiše, neposredno ob Kolpi, ker pač ni bilo drugje prostora. Lastnik je poklical policijo, ta mu je povedala, da nimajo pristojnosti na privat površini, so skomignili z rameni in odšli. Avto je bil parkiran na privat posestvu.
Lokal ali bencinski servis je javni prostor v zasebni lastni.
Sorry že danes je pestro. A mislis da je tonukrep za teden dva? Vsepovsod hočejo pct pogoj.Mislim da na alterju cepljene veliko bolj skrbi za nase zdravje, kot pa mene kako bodo sli necepljeni v.ponedeljek v shoping in na kavo v kafic.
Meni najbrž ne bo treba nikamor. Sem na dopustu, naj se slikajo.
Komur se da prepucavat, moje, tvoje, naše... se po sodiščih vlačit zaradi tega, kar naj. Mene se to ne tiče.No jaz sem pa v LJ poklical redarje in avtovleko, da so z naše zelenice pred hišo odstranili vozilo, katerega voznik je menil, da je ta našpa travca parkiriše za kogarkoli. Zadeva je bila za nas rešena v pol urce, za lastnika avta je pa verjetno trajalo malce dlje.
Drugič 4 šleperje.![]()
VIDEO: Brez potrdila PCT ni smel natočiti goriva, zato je avtomobil pustil na črpalki in odšel - Svet24.si
Avtomobil je kasneje odstranila policija.novice.svet24.si
Aja zdaj se te pa ne tiče ampak brihten si pa ko 100 mater. Prepucavat se ne rabi nihče, Petrol naj naroči odvoz na stroške lastnika pa je rešeno. Če se bo potem že kdo prepucaval bo to lastnik neprimerno parkiranega vozila.Komur se da prepucavat, moje, tvoje, naše... se po sodiščih vlačit zaradi tega, kar naj. Mene se to ne tiče.