Tukaj ima prav. Vrla vlada je na dopisni seji izdriskala odlok, ki je zakonski začaran krog. Ta drisk od včeraj je podobna bedarija.Daj mirsi nehaj....
po kleteh in po kolinah bodo še zmerom necepljeni
Zakaj v cerkvi ne organizirajo cepljenja, tko usput pr spovedi ali pa pri hostji?Če ima nekdo željo se cepit pridejo tudi na dom verjetno, zdaj a rabi za doma PCT pa ne vem.
Pa saj vsi vemo da ga bo do srede 3x popravljalaTukaj ima prav. Vrla vlada je na dopisni seji izdriskala odlok, ki je zakonski začaran krog. Ta drisk od včeraj je podobna bedarija.
Tota je dobra ja... Skozi mini okence bi lahko pikali tiste ki so v spovednici hahahaZakaj v cerkvi ne organizirajo cepljenja, tko usput pr spovedi ali pa pri hostji?
Iz državnega proračuna gre marsikej, v državni proračun pa tudi marsikej ne pride ane? Volitve lepe naše.
ja kdo pa te?neverjetno, zidanice poganjajo "epidemijo"
Naslednji prosim...
Počakajmo, če bodo sploh kaj objavili v uradnem listu ... imam občutek, da bodo spet pozabili na uradno objavo.Kje pa je sploh cerkev v teh zadnjih odlokih. PCT ja ali ne?
Sem mislil da sta JJ in Orban prijatelja na polno in se kaj slišita, dogovarjata. Včeraj sem namreč bil v večjem mestu na Madžarskem: nikjer opozoril na vratih trgovin ipd; nihče ne nosi mask; ko sem vseeno povprašal v eni od trgovin oz jim pokazal masko so se tako prešerno nasmejali.. nem, nem.... Mi v Sloveniji pa še malo pa v skafandrih.
Pa protesti. Na proteste ne pozabitKako ze gre? Najpej bodo krive trgatve, nato pa, prvi november, martinovo, koline, miklavz, bozic novo leto........ etc
% polno cepljenih glede na celotno populacijo. Podatki iz (Our world in data)Napisal sem ti, zakaj se država odpira. Zaradi cepljenja. Ti pa bluzi naprej.
L’obiettivo dell’80% della popolazione vaccinata entro il 30 settembre, annunciato più volte da Figliuolo, dovrebbe essere raggiunto, visto che si è già al 74%. Ma tra gli esperti si è già fatta strada l’idea che non basti più e dunque si punta ad andare oltre quella cifra, per avvicinarsi al 90%. Lo stesso ministro della Salute Roberto Speranza sottolinea che “non c’è un numero magico” da raggiungere ma allo stesso tempo ribadisce che il governo valuterà una serie di fattori
Cilj 80% prebivalstva, cepljenega do 30. septembra, ki ga je Figliuolo večkrat napovedal, je treba doseči, saj je že 74%. Toda med strokovnjaki se je že prebila ideja, da to ni več dovolj, zato je cilj preseči to številko in se približati 90%. Minister za zdravje Roberto Speranza sam poudarja, da "ni čarobne številke", ki jo je treba doseči, hkrati pa ponavlja, da bo vlada ocenila številne dejavnike.