ti natankam bp. stane +35€ na 10litrov goriva.Ker bencinske niso dali pod izjeme bodo lahko po novem tankali samo polno cepljeni.
hahhaa, kaj vse si še ne bodo zmislili, ker hočejo prisilit folk, da se cepi.
![]()
Od srede obvezen kriterij PCT za vse zaposlene in uporabnike storitev | 24ur.com
Vlada je na dopisni seji sklenila, da bo od srede, 15. septembra, kriterij PCT (preboleli, cepljeni in testirani) obvezen za vse zaposlene in samozaposlene v državi – gre za okoli 900.000 državljanov. Testiranje oz. samotestiranje bo moralo biti vsaj enkrat tedensko, stroški pa bodo breme...www.24ur.com
spet odlok v soboto, da se folk zbuni, potem pa omilitev ukrepa do srede, pa gremo dalje.
norci.
Temu se reče stroka.Po novem prebolelost zopet velja samo 180 (teden dni nazaj 240) dni za PCT.
Večkrat cepljeni brezdomec mi manj računa.ti natankam bp. stane +35€ na 10litrov goriva.![]()
pred hoferom liži vozeke 3 ure, 100% fašeš.hahaha
Torej,.... kam it lizat ograjo da padeš pod P ?
Samo res, človek bi moral imeti pravico se naravno okužit. A je možno iti na kak Covid oddelek se družit?hahaha
Torej,.... kam it lizat ograjo da padeš pod P ?
Spet bodo privatniki lahko šli kamorkoli. Samotestiranje (kao) v okviru opravljanja dejavnosti, kjer se samo podpišejo na evidenčni list in potem bo šel v hotel poslovno in mu bo ta (kao opravljen) test veljal.![]()
Odlok vlade: PCT-pogoj obvezen za vse zaposlene in uporabnike storitev
Vlada je sprejela odlok o načinu izpolnjevanja pogoja PCT, ki začasno določa pogoj PCT za vse osebe, ki opravljajo delo pri delodajalcu, in za uporabnike storitev. Za izpolnjevanje T-pogoja bo dovolj hitri test HAG, stroške bo kril delodajalec.www.rtvslo.si
A si mislil, da bo kaj pametnega?Spet bodo privatniki lahko šli kamorkoli. Samotestiranje (kao) v okviru opravljanja dejavnosti, kjer se samo podpišejo na evidenčni list in potem bo šel v hotel poslovno in mu bo ta (kao opravljen) test veljal.Če bo vstopal kot fizična oseba, pa ta test nikakor ne bo veljal.
Kjer je denar, tam ni virusa (tudi fizično na denarju). Po 2 letih se še vedno noben ni spomnil, da bi denar razkuževali, pa sem prepričan da ga je precej več kot na nakupovalnih vozičkih.A si mislil, da bo kaj pametnega?![]()
No ja, najprej razkuži svoj mobilni telefon...Kjer je denar, tam ni virusa (tudi fizično na denarju). Po 2 letih se še vedno noben ni spomnil, da bi denar razkuževali, pa sem prepričan da ga je precej več kot na nakupovalnih vozičkih.![]()
Ampak ta nima PCT potrdila zase.Večkrat cepljeni brezdomec mi manj računa.
Če se je 8x cepill za druge, se bo pa enkrat tudi zase (če se sploh lahko - ker testirat se niso mogli brez urejenega obveznega zavarovanja).Ampak ta nima PCT potrdila zase.