Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.448
9.809
113
Bom poiskal prepis pogovora, ker očitno ti slušno razumevanje dela težave. :bonk:

Ti si čisto zausglajzal!
Ona učiteljica pa ja, verjetno ti prihaja na take, če bi pa jaz bil njen ravnatelj pa bi kljub vsej zakonodaji, ki jo (neumno) ščiti, danes iskala novo službo!
On ni ausglajzal, on je ausglajzan že cel čas.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.853
-4.837
113
Jp jp, Kreku in kompaniji je v največjem interesu sledit enemu mirisju pa Mateyu in ostalim. S tem bo njihov življenjski cilj dosežen.
Si prekleto naiven, če misliš da jim totalni nadzor nad vsakim ni življenski cilj.

A misliš da se Vrtovcu ti tako smiliš, ker praskaš vinjeto s šajbe, da bo tebi na čast uvedel elektronske vinjete? Al zato, da bo vedel kam in kdaj se je kdo peljal?
Pa aplikacija z QR kodo, ki bo javljala, kdaj si šel v gostilno, koncert, pač vsepovsod, kjer je zahtevan PCT? Pa tista aplikacija od jeseni, ki bi beležila, s kom si se dobil in koliko časa si bil z njim... Pa širjenje policijskih pooblastil, ko bo policaj in še kdo lahko gledal v vse baze podatkov, o tvojem zdravju, osebnih podatkih,.....
Z vsakim takšnim zakonom smo korak bližje digitalni diktaturi po vzoru Kitajske.

Če misliš da oblast to ne zanima, zakaj so torej vzpostavili ta sistem?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.797
4.204
113
20210910_181528.thumb.jpg.c3415957dd5e709794197e64ddfef2ca.jpg

matej_

Guru
25. okt 2007
2.213
740
113
hahhaa, kaj vse si še ne bodo zmislili, ker hočejo prisilit folk, da se cepi.

spet odlok v soboto, da se folk zbuni, potem pa omilitev ukrepa do srede, pa gremo dalje.

norci.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor

spet odlok v soboto, da se folk zbuni, potem pa omilitev ukrepa do srede, pa gremo dalje.

norci.
Saj imajo v torej spet sejo, pa bo spet nov odlok. :valjamse:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.676
1.365
113
Kaj torek .,. Že v ponedeljek bo pokljukec razlagal da si narobe razlagamo odlok in da v resnici ni tako ostro....

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113

norci.
In ko bodo kljub vsakotedenskemu testiranju necepljenih stevilke se naprej rastle bodo za rast okrivili koga?

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.534
3.612
113
Meni pa je zanimivo to, da tako vztrajajo pri cepljenju, poizkušajo najti vse možne načine, da bi otežili življenje necepljenim... ampak ne zapovejo pa obveznega cepljenja.
Na vsak način je treba pred rokom uporabe ponucat čimveč cepiva na način, kateri meji na meji legalnega. Z obveznim ceplenjem se pa igrajo z ognjem. Verjetno na koncu iz obupa pride tudi to na vrsto, odvisno kako bo narod trmast.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.099
6.118
113
Po tem neustavnem odloku 55% državljanov ne sme na banko, k zdravniku ali na bencinsko.
Lahko gre edino Mercator, Tuš, Hofer a ne sme v Merkur, Obi ali v Hervis.
Ja, malar stroka na delu.

500k doz oktobra, 300k novembra (rok uporabe poteče).

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
Po tem neustavnem odloku 55% državljanov ne sme na banko, k zdravniku ali na bencinsko.
Lahko gre edino Mercator, Tuš, Hofer a ne sme v Merkur, Obi ali v Hervis.

This means war !
Če smo lockdowne preživeli, bomo tudi to. Ne vem pa, kako bodo podjetja preživela ... sem danes bil precej naokoli, pa gostinci tenko piskajo, kljub temu da sploh ne preverjajo izpolnjevanja pct pogojev. Zgleda, da cepljenci niso ravno vzorni potrošniki ...

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen