Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

2. okt 2007
3.945
2.446
113
kaj sem rekel, lockdown bo... sicer ne vem, kakšen lockdown je bil konec marca, ker tisto ni bilo L* od lockdown-a

"V tej fazi bi bilo težko obrniti krivuljo, edina stvar bi bil popoln lockdown, kot smo ga imeli marca in aprila" je dejala. Lockdowna sicer vladi tudi svetovalna skupina še ni predlagala. A Logarjeva je dodala, da z ukrepi, kot jih imamo, ne moremo več zadrževati ali nižati števila okužb. "Ob drastičnem poslabšanju, kjer bi nas skrbela vzdržnost zdravstvenega sistema, bo verjetno treba razmišljati o ukrepih, ki smo jih uvajali v prejšnjih obdobjih," je pojasnila.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
kaj sem rekel, lockdown bo... sicer ne vem, kakšen lockdown je bil konec marca, ker tisto ni bilo L* od lockdown-a

"V tej fazi bi bilo težko obrniti krivuljo, edina stvar bi bil popoln lockdown, kot smo ga imeli marca in aprila" je dejala. Lockdowna sicer vladi tudi svetovalna skupina še ni predlagala. A Logarjeva je dodala, da z ukrepi, kot jih imamo, ne moremo več zadrževati ali nižati števila okužb. "Ob drastičnem poslabšanju, kjer bi nas skrbela vzdržnost zdravstvenega sistema, bo verjetno treba razmišljati o ukrepih, ki smo jih uvajali v prejšnjih obdobjih," je pojasnila.
Lockdown, da se šole zapre. Drugo ne rabimo ...

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Saj tole že vemo kakšen mesec . Bolnišnice polnijo necepljeni in zaradi njih bomo pod lockom , tam konec drugega tedna ?

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Lahko se enkrat naslovi zahtevo tako, da bo ustrezala tem pogojem.

Sicer pa, so ustvarili dokument zavrnitve :D

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.868
7.396
113
pri taščici
Glede PCT
A niso nekateri dobil (vsaj lani jih poznam) status zbolelega samo na osnovi testiranega druzinskega clana in simptomov. Brez pcr testa, brez obiska zdravnika.
In taki sefaj pol leta kasneje okoli mahajo z dokazilom o prebolevnosti?
Če že, potem bi veljal samo test na protitelesa z dolocenim minimalnim stevilom protiteles, katerega bi moral obnavljat na doloceno obdobje (mesec,2, 3).
Sicer imamo podoben smoren kot s cepljenimi, ki se lepo bolni sprehajajo med nami.
Ajd da slisim alter mnenje.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.288
6.389
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj ko bi se ti umaknil iz vseh covid tem? Ne rabimo še enega prestrašenega,kateremu FB narekuje življenje. So ti lepo razložili da imaš zelo majhno možnost za na oni svet. Prej si boš kaj drugega naredil kot s cepljenem

• Všeč mi je
Reactions: sad

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.099
6.118
113
C/p iz rtvslo:
Lahko kdo z novinarsko akreditacijo vpraša ministra, ki ne ve kaj na njegovem ministrstvu pripravijo on pa vseeno ob nevednosti, podpiše, če bi lahko javnosti predstavili študijo, ki dokazuje širjenje virusa med sedečimi na terasi on pitju kave, piva, radenske, ....etc. Koliko ljudi je sodelovalo v študiji z naslovom “Širjenje okužb na svežem zraku” in koliko je bilo po takšnem druženju okuženih (brez da bi to sploh opazili), potrjeno okuženih (PCR), bolanih (domača postelje), hospitaliziranih (ležečih v bolnišnici / na intenzivnem oddelku / na respiratorju) in koliko jih je umrlo.
Jaz na suho brez dokazov ne verjamem, da je nevarno sedeti na terasi lokala. Dokažite mi, da je!

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.209
729
113
C/p iz rtvslo:
Lahko kdo z novinarsko akreditacijo vpraša ministra, ki ne ve kaj na njegovem ministrstvu pripravijo on pa vseeno ob nevednosti, podpiše, če bi lahko javnosti predstavili študijo, ki dokazuje širjenje virusa med sedečimi na terasi on pitju kave, piva, radenske, ....etc. Koliko ljudi je sodelovalo v študiji z naslovom “Širjenje okužb na svežem zraku” in koliko je bilo po takšnem druženju okuženih (brez da bi to sploh opazili), potrjeno okuženih (PCR), bolanih (domača postelje), hospitaliziranih (ležečih v bolnišnici / na intenzivnem oddelku / na respiratorju) in koliko jih je umrlo.
Jaz na suho brez dokazov ne verjamem, da je nevarno sedeti na terasi lokala. Dokažite mi, da je!
Seveda je nevarno. Na terasah so se sedaj okužili 2124 ljudje, 1266 so preboleli brez večjih težav, 534 so bili hospitalizirani in 37 jih je tudi umrlo. Večina je bilo necepljenih, necepljenih , necepljenih in mladih mladih mladih. Najmlajši je bil star 17 let, punca 18 let pa se je komaj izvlekla. Med njimi je bil tudi svetovni prvak v nakladanju, se pravi v izredni gobčni kondiciji. Seveda bo kdo od vas rekel da lažem, ampak to vsekakor ni res. Z veseljem bi vam to dokazal, vendar mi nihče od udeležencev ni dal soglasja za objavo. GDPR pa to …. Vse je tajno ampak papir prenese vse. Internet pa še več.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
C/p iz rtvslo:
To je ista bolana fora kot maske na prostem.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.075
4.603
113

V Avstriji prihaja razlikovanje po maskah.

FFP2 --------------------- Anticepilci

Medicinske ----------------Cepilci :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: zino

Toporisic

Fizikalc
6. apr 2019
111
84
28
To je ista bolana fora kot maske na prostem.
Še ena bolana fora je, da se morajo na nekaterih delovnih mestih za izpolnjevanje pogoja "T" ljudje tedensko testirati (s tem nimam problema), vendar:

- če se testiraš pri izvajalcu hitrih testov, tak test velja samo 48 ur.
- če izvedeš samotestiranje, pa to velja cel teden!

Preverjeno pri zdravstvenem inšpektorju in na Covid telefonu.
Evidenten cilj (če zanemarimo varianto, da so to spisali popolni nesposobneži) je, da bančni ropar proda isti osebi po en test za na pico in enega za v službo.

Toporisic

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Gonzo, sad in mirsi

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.075
4.603
113
Še ena bolana fora je, da se morajo na nekaterih delovnih mestih za izpolnjevanje pogoja "T" ljudje tedensko testirati (s tem nimam problema), vendar:

- če se testiraš pri izvajalcu hitrih testov, tak test velja samo 48 ur.
- če izvedeš samotestiranje, pa to velja cel teden!

Preverjeno pri zdravstvenem inšpektorju in na Covid telefonu.
Evidenten cilj (če zanemarimo varianto, da so to spisali popolni nesposobneži) je, da bančni ropar proda isti osebi po en test za na pico in enega za v službo.

Toporisic
Logika je v tem , da se ne moreš v Ponedeljek testirat , da bi šel v Petek na Morje.