Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.851
-4.832
113
Bla bla bla Bizi. Tvoje famozno Kočevje je trenutno na 61 mestu glede cepljenja po občinah. In sicer 45.8% z 2 odmerkoma.
Sm ti že napisal da flopanje ti NE GRE;
Če se spomnim je Kočevje v začetku dobro zastavilo s cepljenjem, pa vladi to takrat ni bilo všeč in so jih dobili po prstih. Potem jih je pa volja najbrž minila.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Ker ni bilo takrat toliko cepiv na razpolago kot dons.
In takrat so bili za cepljenje v prvi vrsti starejši...ampak so se za cepljenje vrinili tudi novinarji večera ob tuljenju da so rizična skupina.
Tko je bilo.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.903
4.020
113
Ljubljana
hmpg.net
23.3.2021 se je v Delu zapisalo:
"Koordinator za cepljenje Jelko Kacin kritičen do uspešne organizacije cepljenja na ravni ZD Kočevje."
24.3.2021 se je v Delu zapisalo:
Po njegovih besedah bi morala 70 odstotkov precepljenosti prebivalstva zagotoviti tudi vsa EU, ne pa zgolj 50 odstotkov, kot napoveduje. »Če Evropa tega ni sposobna, ni vredna svojega imena,« je bil oster Kacin.
Na začetku aprila pri nas dovolj cepiva tudi za starejše od 50 let

ČE pa pogledam Covid sledilni, smo imeli od 20.2.2021 cca 50.000 odmerkov viška.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.099
6.118
113
Najdi razliko
E-bkdSWWQAAE0oy.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.835
113
Razliko? Našel sem jih 4 pa zna bit da sem še kakšno izpustil:
- Zgornji so v večjem številu nagneteni v zaprtem prostoru z oknom "na kip", mladi, najverjetneje necepljeni, z maskami.
- Spodnji so v manjšem številu nagneteni praktično na prostem, so star(ejš)i, najverjetneje precepljeni, brez mask.

:cheer: :cheer:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: shift, gas in novaa

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.440
1.485
113

Cepljenje ne bo "obvezno" , a brez PCT se se posrat ne bos smel.

• Všeč mi je
Reactions: Sonny_Chiba

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.209
729
113
Nekaj mi ni jasno …. Ko grem k dohtarju, morab biti testiran, ko grem v trgovino, mi ni treba bit. Se pravi je možnost, da pridem okužen do zdravnika mnogo manjša kot da grem okužen v trgovino. Zakaj je torej nekdo v splošnem zdravstvu upravičen do dodatka, trgovka v trgovini pa ne?

sousis

Guru
16. nov 2019
1.652
1.106
113
Hm, nekako se mi zdi, da tega dela o terasah še danes zjutraj ni bilo.

V veljavi razširjen pogoj PCT: tudi na terasah lokalov​

Z današnjim dnem se skladno z v soboto sprejetim vladnim odlokom pogoj PCT širi na številne dejavnosti. Izpolnjevati ga bodo morale osebe, ki pri opravljanju dela prihajajo v neposreden stik z drugimi osebami, izkazati ga bo moral tudi uporabnik. PCT bo tako obvezen tudi za obisk frizerja, kozmetičarke, teras lokalov, zdravstvenih ustanov in domov za starejše. Pogoja PCT med drugim ni treba izkazovati osebam, mlajšim od 12 let.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Hm, nekako se mi zdi, da tega dela o terasah še danes zjutraj ni bilo.

V veljavi razširjen pogoj PCT: tudi na terasah lokalov​

Z današnjim dnem se skladno z v soboto sprejetim vladnim odlokom pogoj PCT širi na številne dejavnosti. Izpolnjevati ga bodo morale osebe, ki pri opravljanju dela prihajajo v neposreden stik z drugimi osebami, izkazati ga bo moral tudi uporabnik. PCT bo tako obvezen tudi za obisk frizerja, kozmetičarke, teras lokalov, zdravstvenih ustanov in domov za starejše. Pogoja PCT med drugim ni treba izkazovati osebam, mlajšim od 12 let.

eh, tega ne bo nihce preverjal...

kelnar bo vprasal, itak bo stranka rekla, da ima vse 3 in srecno.