Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.532
3.611
113
Ja in zakaj ne greste protestirat? Zato k ste pichkice. Ajde, zberte se kavč protestanti, pa zorganizirajte proteste. Pridem tud jest, ker sem tudi proti PCT, čeprav sem cepljen!
Taki pusiji kot si ti, so po navadi skriti kot miške, ko je vsega konec se pa hvalijo, kako so doprinesli k rešitvi. Bil sem 2x in to takrat, ko je bilo najbolj prepovedano.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.634
1.026
113
49
KR
Taki kot si ti, so po navadi skriti kot miške, ko je vsega konec se pa hvalijo, kako so doprinesli k rešitvi. Bil sem 2x in to takrat, ko je bilo najbolj prepovedano.
In od kje ti mene poznaš, da me lahko takole obtožiš, da se skrivam kot miška in da se potem hvalim okoli? :zavijazocmi:
Aja, verjetno zato, ker sem se cepil, sem pussy in se skrivam?

• Haha
Reactions: nemenabijat

damirj

Guru
9. maj 2012
5.571
2.567
113
Sam ti si pa res tupast. Kdo pa pravi, da cepljen ne more okužiti nobenega? To so ti verjetno še v osnovni šoli kaj o tem povedali. Enako kot zaščitne maske ne ščitijo tistega ki jo nosi, večinoma ščitijo ljudi okoli te osebe.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.490
1.968
113
Obolelemu bo pa na čelu pisalo, ali je virus dobil od cepljenega ali necepljenega ???? Al kje?
Bodi brez skrbi, da ne bodo zlepa priznali, da se je kdo okužil od cepljenega.
To kar pravi je samo metanje peska v oči.

Že 1000x povedano.

Lahko se okužiš od cepljenega, ampak je ful manjša verjetnost.
Če bi bil tudi ti cepljen je pa ta verjetnost še manjša.
Dodaj še masko, ipd... pa je verjetnost še manjša
In če si cepljen pa se že nekako okužiš, je tudi ful manjša verjetnost za zajeban potek bolezni.
(Cifre si poišči sam)

In, ker se ti cepec nočeš cepit, bi zdaj rad da te cepljeni ščitimo tak da se testiramo.
Lahko ti rečem samo: "FUCK OFF".

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.177
3.663
113
41
Lj
Stomatološko so 1 leto prenavljali ordinacije samo zaradi virusa.

Glavna pridobitev so po njegovih besedah ordinacije, ki so med seboj pregrajene in tako ne omogočajo prenosa vodnih kapljic oziroma aerosolov. "Pred prenovo je bil to enotni prostor s sedmimi stoli, zdaj pa so to štiri ločene ordinacije, ena pa je odprta in je namenjena izključno neaerosolnim posegom," je pojasnil Kopač.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.853
-4.837
113
Že 1000x povedano.

Lahko se okužiš od cepljenega, ampak je ful manjša verjetnost.
Če bi bil tudi ti cepljen je pa ta verjetnost še manjša.
Dodaj še masko, ipd... pa je verjetnost še manjša
In če si cepljen pa se že nekako okužiš, je tudi ful manjša verjetnost za zajeban potek bolezni.
(Cifre si poišči sam)

In, ker se ti cepec nočeš cepit, bi zdaj rad da te cepljeni ščitimo tak da se testiramo.
Lahko ti rečem samo: "FUCK OFF".
Japajade. To je propaganda strokovne skupine, da bi prikrili , da PCT ne preprečuje širjenje virusa, ter da s PCT načrtno okužujejo narod, ker dobro vedo, da cepljeni okužujejo druge, jih pa ne testirajo.
.
Če bi bilo to res, nebi bil v Gibraltarju noben okužen, pa v Izraelu komaj kakšen, ne pa da okužbe skokovito naraščajo. Pa tudi v dso Trboljah se nebi okužilo naenkrat 28 cepljenih stanovalcev.

Je logično, da en asimptomatsko okužen necepljen trosi virus enako kot en asimptomatsko okužen cepljen, pa saj smo že brali študije tu na forumu.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

damirj

Guru
9. maj 2012
5.571
2.567
113
Ne vem katero študijo si ti bral, imaš že naflikano bolj relevantno študijo, ki trdi drugače. Zdrži tudi kmečko logiko, ne pa tudi antivaxxerske.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.838
113
Lahko bi malenkost več citiral, predvsem zaključek:
Although the assay used in this investigation was not validated to provide quantitative results, there was no significant difference between the Ct values of samples collected from breakthrough cases and the other cases. This might mean that the viral load of vaccinated and unvaccinated persons infected with SARS-CoV-2 is also similar. However, microbiological studies are required to confirm these findings.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.571
2.567
113
Poudarek na *might*. Seveda si pa prebral tudi samo tisto, kar si hotel prebrati, ostalo si pa zanemaril, ker je zate solata, ali kako?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.838
113
Poudarek na *might*. Seveda si pa prebral tudi samo tisto, kar si hotel prebrati, ostalo si pa zanemaril, ker je zate solata, ali kako?
Sem jaz namesto njega citiral še enako če ne kar še bolj pomembno nadaljevanje in to s poudarki ;)
Žal pa sploh ne dvomim, da kljub poudarjenemu nekaterim ne bo potegnilo.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.571
2.567
113
Sem jaz namesto njega citiral še enako če ne kar še bolj pomembno nadaljevanje in to s poudarki ;)
Žal pa sploh ne dvomim, da kljub poudarjenemu nekaterim ne bo potegnilo.
Sem videl, hvala.
Poleg tega piše pa tudi:
"The findings in this report are subject to at least four limitations. First, data from this report are insufficient to draw conclusions about the effectiveness of COVID-19 vaccines against SARS-CoV-2, including the Delta variant, during this outbreak."

Ne vem, nisem infektolog, ampak brat in razumet prebrano pa znam. Tisti, ki tole berejo na školjki vseeno mislim, da tudi znajo brat in razumet, samo izgleda do konca niso prišli, ker so se prej pokakali.

• Všeč mi je
Reactions: Matey