Saj bi jih lahko izločil, je imel na razpolago dve možnosti:Seveda je Krek kriv. Mi ne predlagamo in pišemo zakone in odloke. Kreka in njegov NIJZ imamo za to urejat.
Sram ga je lahko, da iz množice ljudi katere je imel v kontroliranem okolju, ne more izločiti okužene.![]()
Na začetku za starejše in rizične, potem bodo šli pa po starosti navzdol.evo, že serjejo s 3. odmerkom... poživitvenem...
Na začetku za starejše in rizične, potem bodo šli pa po starosti navzdol.
Toliko manj kot jih je po drugem umrlo. Ker kdor je 2x nastavil roko, mu ni problem tudi tretjič. Pa da vidimo ...evo, že serjejo s 3. odmerkom... poživitvenem...
in seveda vstop na žičnice ne bo dovoljen brez....
me zanima, koliko manj jih bo vzelo 3. dozo, ker se pozimi ne hodi čez mejo v takem številu.
Fake negativni testi...Očitno je PCT pogoj sistemsko zanič, da dopušča uvoz virusa - seveda s cepljenimi - ker necepljeni so se pred letom testirali in bili vsi negativni.
Tisti inšpektorji so imeli maturante vse zbrane na kupu, najprej so jim rekli, da bodo vse ponovno testirali.Fake negativni testi...
Ziher so bili cepljeni. Torej so svobodo zakupili za določen čas.Tisti inšpektorji so imeli maturante vse zbrane na kupu, najprej so jim rekli, da bodo vse ponovno testirali.
Zakaj so odstopili od te namere, če so vedeli da so med maturanti taki s simptomi, pa tudi fake testiranja so jim zagotovo poznana ?????
Vprašanje je samo, do katere številke se bodo dali peljati žejni skozi vodo.Toliko manj kot jih je po drugem umrlo. Ker kdor je 2x nastavil roko, mu ni problem tudi tretjič. Pa da vidimo ...![]()
No niti ne.
Palčkarjem bo vstop prepovedan.
Možnost hišnega reda.
Mi ni jasno, kako nekateri še vedno ne razumete zadeve. "Ustavni sodnik ga bo jebal" Pa u božjo milo materino no. A zdej je pa ustavni sodnik kriv, da še do danes niso uspeli uredit zadeve in še kar na dopisnih sejah mečejo ven odlok na odlok za katere se ve da kazni padejo na prvi stopnji. Sploh do sodišča ne pride.Ker bedasti inšpektor, izpolnjuje bedasti odlok in po ministrovo ne uporablja zdrave kmečke pameti, ker ga bo pol ustavni sodnik jebal, da ni delal po zakonu, tak nekak gre to pri nas.
Upajmo da Darwin upravi svojo nalogo.
Imaš se za intelektualca, pa spet apartheid sem vlačiš. Kot ti je povedal naš zagovornik načela enakosti, je cepljenje stvar odločitve, ne osebnih okoliščin, in zato ne more biti stvar diskriminacije.Po vzoru aparthajda bodo potem tudi gostilne samo za necepljene?![]()