Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.079
4.603
113
Čaki bodo dodali v odlok, da se lahko odloči inšpektor in odredi vsem testiranje, če tako presodi, saj bo enkrat pred smučanjem.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Seveda je Krek kriv. Mi ne predlagamo in pišemo zakone in odloke. Kreka in njegov NIJZ imamo za to urejat.
Sram ga je lahko, da iz množice ljudi katere je imel v kontroliranem okolju, ne more izločiti okužene. :bonk:
Saj bi jih lahko izločil, je imel na razpolago dve možnosti:
1- testitat vse, v tem primeru bi se pokazalo, da so med okuženimi cepljeni, kar bi slabo vplivalo na cepilno politiko
2- spustit v državo vse brez testov in karanten, čeprav je vedel, da so med njimi okuženi, kar povzroči 100+ okuženih in 600+ v karanteno - v tem primeru lahko skrije, da so med cepljenimi tudi okuženi.

In se je po premisleku odločil za drugo možnost.

Da je v državo mimo inšpektorjev, ki so mulcem papirje pregledali pod lupo prišli okuženi, ki so potem okužbo širili naprej, pomeni da je PCT sistem, ki to dopušča, zanič.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
evo, že serjejo s 3. odmerkom... poživitvenem...

in seveda vstop na žičnice ne bo dovoljen brez....

me zanima, koliko manj jih bo vzelo 3. dozo, ker se pozimi ne hodi čez mejo v takem številu.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
evo, že serjejo s 3. odmerkom... poživitvenem...

in seveda vstop na žičnice ne bo dovoljen brez....

me zanima, koliko manj jih bo vzelo 3. dozo, ker se pozimi ne hodi čez mejo v takem številu.
Toliko manj kot jih je po drugem umrlo. Ker kdor je 2x nastavil roko, mu ni problem tudi tretjič. Pa da vidimo ... :evil:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Očitno je PCT pogoj sistemsko zanič, da dopušča uvoz virusa - seveda s cepljenimi - ker necepljeni so se pred letom testirali in bili vsi negativni.
Fake negativni testi...

Tile sicer goljufajo s pozitivnimi testi ampak stvar očitno deluje po želji...

Odkriti primeri za vstop

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
Tisti inšpektorji so imeli maturante vse zbrane na kupu, najprej so jim rekli, da bodo vse ponovno testirali.

Zakaj so odstopili od te namere, če so vedeli da so med maturanti taki s simptomi, pa tudi fake testiranja so jim zagotovo poznana ?????
Ziher so bili cepljeni. Torej so svobodo zakupili za določen čas.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.079
4.603
113
Ker bedasti inšpektor, izpolnjuje bedasti odlok in po ministrovo ne uporablja zdrave kmečke pameti, ker ga bo pol ustavni sodnik jebal, da ni delal po zakonu, tak nekak gre to pri nas.
Upajmo da Darwin upravi svojo nalogo.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.079
4.603
113
Evo
Nemci razmišljajo o možnosti, da se gostinec sam odloči, da bo sprejemal samo Cepljene in Ozdravljenje.
Če se bo odločil za to bo lahko postavil mize na normalno razdaljo kot pred epedemijo in imel gostilna bolj zasedeno.

Kar sploh ni slaba ideja v prihajajočih časih

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.449
9.809
113
Ker bedasti inšpektor, izpolnjuje bedasti odlok in po ministrovo ne uporablja zdrave kmečke pameti, ker ga bo pol ustavni sodnik jebal, da ni delal po zakonu, tak nekak gre to pri nas.
Upajmo da Darwin upravi svojo nalogo.
Mi ni jasno, kako nekateri še vedno ne razumete zadeve. "Ustavni sodnik ga bo jebal" Pa u božjo milo materino no. A zdej je pa ustavni sodnik kriv, da še do danes niso uspeli uredit zadeve in še kar na dopisnih sejah mečejo ven odlok na odlok za katere se ve da kazni padejo na prvi stopnji. Sploh do sodišča ne pride.
Pa kaj bi eni radi? Anarhijo?
Pa o zdravi kmečki pameti bi nekateri zdaj radi predaval, metal so pa ven odloke o maskah na polju.....ne gre skupaj ane?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Ytbnd