For anyone that is being peer pressured to get the vaccine for covid by their employer or school.

Zato ker je vsepovsod po Evropi tako.Čaki mal. Zakaj bi mogu gostinec to preverjat? Sej mamo inšpekcijo. Vlada spet prelaga svojo odgovornost na nekoga drugega. Tako kot si ti pa to še podpirate.
Vse povsod pa res ne. Ta sistem imata Nemčija in Avstrija, po katerih mi kopiramo ideje.Zato ker je vsepovsod po Evropi tako.
Samo pri nas bi vsi prelagali vse na druge.
Gostinec bo zaščitil z tem sebe in svoje zaposlene.
Ampak tako daleč vam itaq ne potegne.
Zato ker je vsepovsod po Evropi tako.
PCT bo ključen, ker se ga v Avstriji tako spoštuje, tam pa se isto večajo številke.Vse povsod pa res ne. Ta sistem imata Nemčija in Avstrija, po katerih mi kopiramo ideje.
Ti spadaš v skupino tistih ovc, ko vse blejijo isto in ker gledajo druga drugo.Zato ker je vsepovsod po Evropi tako.
Vam....S tem misliš koga?Zato ker je vsepovsod po Evropi tako.
Številke se v Avstriji verjetno večajo samo med balkanskimi narodi. Na koncu bo ključno za boj proti virusu, kdo ima manj balkanskih narodov v državi.PCT bo ključen, ker se ga v Avstriji tako spoštuje, tam pa se isto večajo številke.
Dajmo še kaj drugega kopirat, standard npr.Vse povsod pa res ne. Ta sistem imata Nemčija in Avstrija, po katerih mi kopiramo ideje.
PCT bo ključen, ker se ga v Avstriji tako spoštuje, tam pa se isto večajo številke.
Številke se v Avstriji verjetno večajo samo med balkanskimi narodi. Na koncu bo ključno za boj proti virusu, kdo ima manj balkanskih narodov v državi.
3 milijarde mrtvih Slovencev ?Kako bi se šele če ne bi bilo PCT-ja?![]()
Minister poslal navodila v zdravstvene domove, da morajo vhode opremiti s temi obvestili.![]()
![]()
Poglej priponko 47200
Torej se po novem v ZD opravlja zgolj še preventivne preglede zdravih oseb. Bravo Bananarepublika, enega normalnega obvestila ne znajo sestaviti.![]()
![]()
![]()
Dvomom, da bi tam KUL srečanje laufalo.Vse povsod pa res ne. Ta sistem imata Nemčija in Avstrija, po katerih mi kopiramo ideje.
Ti spadaš v skupino tistih ovc, ko vse blejijo isto in ker gledajo druga drugo.
Sva enkrat bila s kolegom ravno prave volje in sva se ustavila ene 100m pred stolpnico in začela brez besed nepremičmo gledat v vrh stolpnice. On pokaže s prstom proti vrhu, potem pa še jaz. Ljudje kateri so hodili mimo so se začeli ustavljati in gledati, ni jim bilo sicer nič jasno, samo nekateri so začeli kazat s prstom gor. Eni so spraševali kaj je, pa sem jim rekel, lej tam gor proti vrhu. Ko se je nabralo dovolj veliko ovc sva planila v smeh in odšla.
Vsaka podobnostz našo politikoje zgoljnaključnanamerna![]()