Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
Možno, samo veliko več verjetnosti je, da ti pač nisi prebolel, prepričan si pa v to 100 posto. Sej ti privoščim da si res, sam velika verjetnost je, da boš tole še fasal, kot kaže mal manj divje kot smo mi. Upam da se znaš posipat s pepelom.
Mozno. Sem pa v vmesnem casu prisel do Ivermectina, tako da bom pripravljen.

• Haha
Reactions: CLIO15 in mosseero

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.767
2.691
113

Priponke

• Screenshot_2021-07-06-09-49-06-741_com.teacapps.barcodescanner.jpg
    Screenshot_2021-07-06-09-49-06-741_com.teacapps.barcodescanner.jpg
    575,6 KB · Ogledi: 108

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.674
4.893
113
Katastrofa

Saj je jasno, da nam vladajo norci, ampak, da so tako nori in, da bodo brez kančka obotavljala tudi vse zaprli domov, pa nisem mislil. Sedaj je problem že okužba, niti ne hospitalizacija in ker precepljenost ne bo dovolj visoka nikoli, bomo enostavno vsi zaprti. Lepo.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Zakaj bi cepili otroke, ki jih ta virus sploh ne ogroža ??

Ampak ja, Krek in logika, oboje ne skupaj v isti stavek.

Sindrom semaforja se kaže vsak dan bolj.
Za vse človeške ribice
A:Hura, jutri bodo zeleni !
B:Naslednji dan: smo zeleni , samo od danes velja ecdc semafor, kjer smo oranžni.Ecdc zeleni bomo čez tri tedne.
C:Wtf in dafuq !

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.247
3.610
113
Marlbor
Čakam na izjave, ki bodo enako zapovedale tudi DSO-jem. Domovom, ki nimajo 80% precepljenosti med oskrbovanci in 70% med delavci, bi bilo potrebno v trenutku blokirati vse transakcijske račune. Aja, oni so odrasli in imajo svobodo odločanja. Otroci pač ne ...

• Všeč mi je

Pbutec

20. jul 2007
15.247
3.610
113
Marlbor
Katastrofa

Saj je jasno, da nam vladajo norci, ampak, da so tako nori in, da bodo brez kančka obotavljala tudi vse zaprli domov, pa nisem mislil. Sedaj je problem že okužba, niti ne hospitalizacija in ker precepljenost ne bo dovolj visoka nikoli, bomo enostavno vsi zaprti. Lepo.
Hospitalizacija nikoli ni bila problem, ker so za zapolnjenost navideznih covid kapacitet ves čas sami skrbeli s širjenjem okužb znotraj ustanov z najbolj rizičnimi osebami (bolnice, dso-ji, zavodi). Vse zaradi €€€€€€€€€€€€.

• Všeč mi je

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.405
4.320
113
To je prelaganje odgovornosti na javnost že vnaprej. Dolgo časa ponavljaš take parole in potem itak 50%+ ljudstva temu podleže in za novo epidemijo in zapiranje šol in splošni lockdown bodo krivi necepljeni. Nimaš kaj ugovarjat ko pride do tega.

Letošnjo sezono je umrlo 4000 ljudi; krive so bile koline, žuri po kleteh in popivanje mladine po parkih. A je še kdo drug? Bi iskali kjer drugje odgovornost? Ne, gremo dalje. Naslednjo sezono bodo za 1000 umrlih krivi pa necepljeni, pa krivi bodo tudi zato da bomo vsi doma zaprti v občine, otroci pa brez pouka.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
KSZ
Okužbe se bodo širile med cepljenimi ali necepljenimi? Kdo bo polnil bolnice v 4. valu, cepljeni ali necepljeni? Zakaj bomo spet zapirali državo če bo št. okužb in hospitalizacij naraščalo, zaradi cepljenih?
Včeraj sem na AUT meji vojaku pokazal cepilni kartonček, da ni tam na oblasti vojska?

Cepite se, da ne bo treba spet zapirati. Prejšnji teden sva z ženo lahko spet podprla slo glasbenike in šla na koncert, ljudje smo žejni druženja, glasbe, umetnosti. Menda ne bomo ponovno ob vse to zaradi egoistov, ki ne vidite drugega kot nelogičnih zarot in Janše, hkrati pa si ne upate nastaviti rame?

Ogrožate moje in svoje bližnje in ogrožate mojo svobodo gibanja in združevanja. Vi to počnete, ne Janša.

No, sem se izpel, gremo dalje z ukrepi, Janšo, cepivi, testi in Ivermectinom.

Pbutec

20. jul 2007
15.247
3.610
113
Marlbor
Prejšnji teden sva z ženo lahko spet podprla slo glasbenike in šla na koncert, ljudje smo žejni druženja, glasbe, umetnosti.
Mora pa človek biti totalni neučakani idiot, da v teh časih rine na neke koncerte. Trenutno v bolnici umira 60 ljudi, vi pa po žurkah in koncertih. :bonk:
A se res ne morete vsaj malo vzdržati in počakati s temi koncerti in prireditvami, da se situacija malo umiri?