Nič prej kot 10.marca bomo na 3% z obema dozama.Jajo newsletter.
Nič prej kot 10.marca bomo na 3% z obema dozama.Jajo newsletter.
Smo že pojasnili zdavnaj .. v številki za 1 dozo so zajeti tudi vsi tisti, ki so že cepljeni z 2. dozo. Torej je trenutno stanje 48.000 z obema dozama in 24.600 s samo eno dozo.72.681/2.080.000 = 3,5 % prva doza
48.023/2.080.000 = 2,3 % obe dozi
120.704/2.080.000 = 5,8 % skuapj doz glede na prebivalstvo (to verjetno beležijo povsod)
+ 40 tisoč doz ki jih še niso cepili oziroma še niso v bazi zabeležene.
To smo že razčistili, precej zavajajoče podajajo rezultate:72.681/2.080.000 = 3,5 % prva doza
48.023/2.080.000 = 2,3 % obe dozi
120.704/2.080.000 = 5,8 % skuapj doz glede na prebivalstvo (to verjetno beležijo povsod)
A ti boš še kar delal retarda iz sebe?jest5, si to ti![]()
maš kje podatke kje je to bolj razloženo?To smo že razčistili, precej zavajajoče podajajo rezultate:
48.023/2.080.000 = 2,3 % obe dozi - to držo
72.681 prva doza: pa pomeni, vsi ki so dobili vsaj eno dozo, se pravi: 72.681 = 48.023 (prva in druga doza) + 24.685 (samo prva doza)
Samo Jajo podrepnik je sposoben proslavljat mini zmage v svojem omejenem svetu, medtem ko ne opazi, da je do vratu v dreku. Ne pričakujem, da boš razumel.maš kje podatke kje je to bolj razloženo?
smo pa še vedno nad hrvatidovolj da se nam janez zjoka po forumu
![]()
Bolj razloženo? Ugankaa za osnovnošolca prve triade. 72 otrok je dobilo eno kepico sladoleda, 48 otrok je dobilo še eno kepico sladoleda. Koliko otrok je lizalo sladoled?maš kje podatke kje je to bolj razloženo?
![]()
maš kje podatke kje je to bolj razloženo?
![]()
Smo že pojasnili zdavnaj .. v številki za 1 dozo so zajeti tudi vsi tisti, ki so že cepljeni z 2. dozo. Torej je trenutno stanje 48.000 z obema dozama in 24.600 s samo eno dozo.
Ne jamra, išče rešitve.sej pa on nerabi razloga za jok.Pravi sloven’c
točno tako sem tudi sam razumel ko sem raziskoval in tako je tudi na linku katerega sem poslal. če ne spremjaš vsakodnevno niti ne moreš vedet in za svoje dobro spremljam covid related teme na zmernem nivoju.Ja če tako obrneš, lahko pa rečeš 72.681 jih je prejelo 1 dozo, 48.023 pa obe. Normalno da tisti ki je dobil 2 dozije tudi zabeležen pod 1 dozo. Ker stavek ki si ga zapisal tudi ne bi bil logičen marsikomu, ki mu je težko malo pomislit.
Glede na to, da me omenjaš na vsakem vogalu, imaš težave predvsem ti. Mi je pa v čast, da toliko misliš name, crappy.točno tako sem tudi sam razumel ko sem raziskoval in tako je tudi na linku katerega sem poslal. če ne spremjaš vsakodnevno niti ne moreš vedet in za svoje dobro spremljam covid related teme na zmernem nivoju.
kaj naredi možganom preveč spremljanja pa imamo dober primer tukaj janeza ki je že tako obupan da že po forumih jokca ker so ga doma že čisto siti čeprav je zunaj prav lepo sonce in počasi prihaja pomlad![]()
Nič prej kot 10.marca bomo na 3% z obema dozama.
Kr neki, par primerov več se dobi, pa bi delal celo paniko.Da nadaljujemo z vlado. Bodo primorce dali nazaj v rdečo regijo in zaprli šole ali jih bodo pustili da nadaljujejo s sedanjim stanjem ker glede na tend bodo jutri že v črnem področju ne samo rdečem. A so res tolk zabluzili ali je mogoče prišel "Anglež" na obisk.?
Poglej priponko 42755
Ne pozabi na štrajke, kolesarje, metelkovo, rog, jenula, KUL-a, nezaupnice, interpelacij, štrajkajočih profesorjev, strajkajočih učiteljev, štrajkajočih iz vrtcev, štrajkajočih frizerk, gostincev, šivilj, žaljivk kordiša, smrtnih groženj, instalacij tako pred parlamentom kor po fasadah.Sicer pa prijeten podatek zate, da je Slovenija do sedaj dobila 118000 doz cepiva. Pred nami so naslednje države: Hrvaška, Litva, Irska, Finska, Slovaška, Norveška, Avstrija, Danska, Češka, Švedska, Madžarska, Švica, Portugalska, Grčija, Belgija, Nizozemska, Srbija, Romunija, Poljska, Španija, Francija, Italija, Rusija, Nemčija, Turčija, UK.
Jajo je carica, kajne?
Kr neki, par primerov več se dobi, pa bi delal celo paniko.
Sicer pa se po novem gleda celo državo in ne več regij, a ne?