gre se za princip, da se nekomu prepoveduje govort.
ne gre se za kreka, ne za njegovo mnenje.
in to dejansko nikogar ne moti. pa tukaj bi mogl vsi demokraticni alarmi zazvoznit. ze prejsnjic ko so jim prepovedali.
Tak človek pri ljudeh tudi izgubi vse kompetence. Navadni nesposobnež, ki ne zna misliti s svojo glavo in tak človek mojih očeh enostavno NE MORE biti direktor tako pomembne ustanove. Če si direktor NIJZ in ti en janša reče, da ne smeš podati svojega mnenja, ga suneš v rit in mu poveš par krepkih. On pa ponižno.
Pa ministrica za šolstvo. Če bi bi bila sposobna za svojo funkcijo, bi odjebala in ignorirala vse janševe zahteve po zaprtih šolah. Pred kamerami se postaviš pred njega in mu v faco poveš "kdo si ti, da boš meni govoril, da otroci ne gredo vo šolo!!!".
In glede na to, kakšni nesposobneži so, sem PREPRIČAN, da se ljudi POBIJA načrtno. To več ni posledica epidemije, to je že enostavno NAMERNO POČETJE. Da vstran gledajo in so tiho, med tem ko nek nesposobnež dela napačne odločitve je odvratno, sprevrženo in gnilo početje.
Nismo pa glede tega edina država, kar velik del Evrope se gre isto igro, seveda zaradi denarja. Samo policijska ura in hude kazni pa dejansko bremzajo izgrede in ulico. Ko se policijska ura sprosti, bo pa počlo v Evropi, to se pa ne bo hitro zgodilo, ker se bo zadevo namerno vleklo še par let, so v začaranem krogu. To garantiram. Iz tega bo žal nastala vojna.