napihnjena napoved s strani nasprotnikov antikovid ukrepov?Malo pretirana? Jaz sem napisal napihnjena in brez malo. Če pa moram dodati še kaj pa brez problema dodam konkretno napihnjena napoved.
No Andy nalima vmes tud kej tazga, kar govori nasprotno njegovim trditvam, ker lima po naslovih, vsebine niti ne bere.ahahahahah še en Matejizem....kurcate andija za kako zgrešeno napoved...a Krekovih 90.000 pa je pač malo pretirana napoved...
zlagana, ustrahovalna, namensko zavajalna, ki je imela za posledico ukrepe...vaMalo pretirana? Jaz sem napisal napihnjena in brez malo. Če pa moram dodati še kaj pa brez problema dodam konkretno napihnjena napoved.
v koncni fazi lahko andy govori in lima kar hoce...od Kreka pa so odvisni ukrepi, postopanje države, omejevanja predstavnik stroke, direktor NIJZ..on more biti skrben pri izjavah. Zelo... andy se pa lahko 100x zmoti pa zaradi tega ni nobene posledice na moje zivljenjeNo Andy nalima vmes tud kej tazga, kar govori nasprotno njegovim trditvam, ker lima po naslovih, vsebine niti ne bere.
Malo še počakajmo.A ti to men Kreka šinfaš? Krek je teleban prve klase.
primerjavo delam kaj lahko andi rece in krek, ti pa mas tak posebn odnos do andyja...A ti to men Kreka šinfaš? Krek je teleban prve klase.
Varnostniki vejo da tudi cepljeni prenašajo virus, zato hočejo čim manj se zadrževati ob njih.Pubeci kaj je to z neskeniranjem pctjev v trgovinah?
Recimo da si nekdo skopira svoje podatke, kjer pise 2/2 in vse ostalo, samo ime zamenjas in prides na kapijo, pokazes osebno in pct in te spustijo noter.
V cem je fora tega?
Zakaj ni skeniranje obvezno in zakaj varnostniki tega ne delajo povsod?
Ce gledas, da je pod 60% cepljenih, koliko % torej leta naokoli s ponarejenimi pctji?
Veliko več jih leta okrog cepljenih in pozitivnih kot je ponarejenih PCT-jevPubeci kaj je to z neskeniranjem pctjev v trgovinah?
Recimo da si nekdo skopira svoje podatke, kjer pise 2/2 in vse ostalo, samo ime zamenjas in prides na kapijo, pokazes osebno in pct in te spustijo noter.
V cem je fora tega?
Ce gledas, da je pod 60% cepljenih, koliko % torej leta naokoli s ponarejenimi pctji?
Seveda je počasna ko pa mora komunicirat z Janševimi strežniki in posredovat vse možne podatke.....Varnostniki vejo da tudi cepljeni prenašajo virus, zato hočejo čim manj se zadrževati ob njih.
A si že kdaj probal skenirati s tisto aplikacijo? To traja neke 20 sekund da poskenira eno QR kodo, ker je aplikacija najbolj gnila kar obstaja. Vse ostale aplikacije ki berejo QR kode ti jo preberjo v pol sekunde.
Tako je, najbolj gnila aplikacija kar obstaja. Probaj jo in skeniraj svojo QR kodo, pa boš videl kak amaterski izdelek je to.Katero aplikacijo uporabljajo ?
Od nijz https://www.nijz.si/sl/objava-nove-...u-digitalnih-covid-potrdil-za-mobilne-naprave ?
Tole je sicer čisto ugibanje kajne ampak menim, da je dejansko večja verjetnost, da jih več leta naokoli cepljenih in kužnih kot pa je ponarejenih pctjev.Veliko več jih leta okrog cepljenih in pozitivnih kot je ponarejenih PCT-jev
Se pravi že dva ugibama?Tole je sicer čisto ugibanje kajne ampak menim, da je dejansko večja verjetnost, da jih več leta naokoli cepljenih in kužnih kot pa je ponarejenih pctjev.
Eni pa prav uživate v bedarijah.Pubeci kaj je to z neskeniranjem pctjev v trgovinah?
V cem je fora tega?
Daj povej no, česa nisi razumel?Eni pa prav uživate v bedarijah.