Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Malo pretirana? Jaz sem napisal napihnjena in brez malo. Če pa moram dodati še kaj pa brez problema dodam konkretno napihnjena napoved.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Malo pretirana? Jaz sem napisal napihnjena in brez malo. Če pa moram dodati še kaj pa brez problema dodam konkretno napihnjena napoved.
zlagana, ustrahovalna, namensko zavajalna, ki je imela za posledico ukrepe...va

katastrofalna izjava...taksna za odstop recimo...

res pa je da je Krek mogoce mislil da bo toliko mrtvih zaradi covica v 100 letih

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
No Andy nalima vmes tud kej tazga, kar govori nasprotno njegovim trditvam, ker lima po naslovih, vsebine niti ne bere.
v koncni fazi lahko andy govori in lima kar hoce...od Kreka pa so odvisni ukrepi, postopanje države, omejevanja predstavnik stroke, direktor NIJZ..on more biti skrben pri izjavah. Zelo... andy se pa lahko 100x zmoti pa zaradi tega ni nobene posledice na moje zivljenje

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.595
-3.912
113
A ti to men Kreka šinfaš? Krek je teleban prve klase.
Malo še počakajmo.
Na koncu se bo izkazalo, da je Krek še najbolj pošten od vseh tistih tam zgoraj, ki nam določajo ukrepe. Samo lagati zna malo slabše.
Pa mislite da je bedak, ker nas ne zna tako lepo nalagat kot Logarjeva, Beovička, Jerala.....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

B81

22. jul 2007
37.862
11.086
113
Pubeci kaj je to z neskeniranjem pctjev v trgovinah?

Recimo da si nekdo skopira svoje podatke, kjer pise 2/2 in vse ostalo, samo ime zamenjas in prides na kapijo, pokazes osebno in pct in te spustijo noter.

V cem je fora tega?
Zakaj ni skeniranje obvezno in zakaj varnostniki tega ne delajo povsod?

Ce gledas, da je pod 60% cepljenih, koliko % torej leta naokoli s ponarejenimi pctji?

• Všeč mi je
Reactions: johan_blond

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.101
3.607
113
41
Lj

Recimo da si nekdo skopira svoje podatke, kjer pise 2/2 in vse ostalo, samo ime zamenjas in prides na kapijo, pokazes osebno in pct in te spustijo noter.

V cem je fora tega?

Ce gledas, da je pod 60% cepljenih, koliko % torej leta naokoli s ponarejenimi pctji?
Varnostniki vejo da tudi cepljeni prenašajo virus, zato hočejo čim manj se zadrževati ob njih.
A si že kdaj probal skenirati s tisto aplikacijo? To traja neke 20 sekund da poskenira eno QR kodo, ker je aplikacija najbolj gnila kar obstaja. Vse ostale aplikacije ki berejo QR kode ti jo preberjo v pol sekunde.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.671
2.412
113
Pomurje

V cem je fora tega?

Veliko več jih leta okrog cepljenih in pozitivnih kot je ponarejenih PCT-jev

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.611
1.303
113
Varnostniki vejo da tudi cepljeni prenašajo virus, zato hočejo čim manj se zadrževati ob njih.
A si že kdaj probal skenirati s tisto aplikacijo? To traja neke 20 sekund da poskenira eno QR kodo, ker je aplikacija najbolj gnila kar obstaja. Vse ostale aplikacije ki berejo QR kode ti jo preberjo v pol sekunde.
Seveda je počasna ko pa mora komunicirat z Janševimi strežniki in posredovat vse možne podatke.....

:evil:

• Haha
Reactions: B81 in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
No, po mojih izkušnjah ti dejansko prebere QR kodo v (dobesedno) par sekundah, nato pokažeš še nek osebni dokument (joj prejoj) in že lahko šibaš dalje svojim opravkom naproti. V prav vseh primerih preverjanja še nikoli ni trajalo več kot par sekund.
Mogoče ima pa lekvak kakšno shekano/ponarejeno kodo in posledično app šteka pri preverjanju ampak ima pa le tako dobro ponarejeno, da app le sporcesira vse ksupaj in se potem pokaže kot veljavno potrdilo. :D

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Seveda, v tem primeru tudi moje mnenje ne more šteti kot dejstvo, saj nimam nikakšnih podatkov za podporo. Je pa vseeno razlika ali napišeš trditev, ki se bere kot golo dejstvo ali pa napišeš svoje mnenje o večji verjetnosti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.062
9.588
113

V cem je fora tega?

Eni pa prav uživate v bedarijah.

• Haha
Reactions: B81 in BornSkeptic