Ja, v 2022.Saj se sploh ne čudim več da nam vakserom rečejo, da smo ovce. To je nemnormalno 4x letno, da me bojo cepili.![]()
V 2023 bo potrebno mesecno pozivljanje.
Ja, v 2022.Saj se sploh ne čudim več da nam vakserom rečejo, da smo ovce. To je nemnormalno 4x letno, da me bojo cepili.![]()
V Izraelu bodo poživitveni odmerek začeli nuditi že tri mesece po drugem odmerku cepiva proti covidu-19, kar bo veljalo za cepiva AstraZenece, Pfizerja in Moderne.
A 4x na leto se bo treba že cepiti? Pa kaj a so normalni, meni se bo spipalo?
Sigurno glede na to kako si izmisljujejo. Mislim, da pa se jaz ne bom šel več tega njihovega izmišljevanja. Vsaki dan bolj sem jezen.Ja, v 2022.
V 2023 bo potrebno mesecno pozivljanje.
A cepljenih kolegov pa nimas nic, da bi se z njimi druzil?Sigurno glede na to kako si izmisljujejo. Mislim, da pa se jaz ne bom šel več tega njihovega izmišljevanja. Vsaki dan bolj sem jezen.
Še z nekaterimi necepljenimi kolegi sem se nehal družiti, ker je dr. Beović tako priporočila ali pa dr. Logar, pa se mi zdi zdaj za praznike to noro, ker sem osamljen. To da bo pa treba tak pogosto bustere, ne hvala, naj si jih kar drugi špikljejo če jim paše.
Volilno bazo je treba nafutrat.Zopet dodatek za tiste, katere pandemija ni nič usekala... Bravo vlada, še zadnjič da se ne pozabi tega na volitvah...
Tale ukrep še nismo skopirali. Tale bo pa sigurno prijel.
![]()
Canadian Vaccine Authorities Put Yellow Patches on Your Jacket as You Load into Trains - The Last Refuge
Someone, anyone… please tell me you can see the problem here. Canadian railway officials have a rather familiar method to segregate passengers and identify authorized vaccinated citizens who are traveling in railroad cars: (source) I do not know which is worse, that the railway line would put...theconservativetreehouse.com
Kdo je javr? Zakaj joka?A šele resno razmišljaš? Ker jokaš tukaj gor hujše kot javr, pa ima on vsaj mravljinčke v mezinčku.
Še ena teorija zarote, kajne?to pa spominja na '33 in judovsko zvezdokot družba smo leta 2021 res zaglavili...
Razen bonov, ki so jih tako dobili vsi, nisem dobil niti evra dodatkov. Pa sem v penziji. Sem pa res opazil, da si napol klošarji po novem kupujejo avtomobile.PKP10 sprejet.
Zopet dodatek za tiste, katere pandemija ni nič usekala... Bravo vlada, še zadnjič da se ne pozabi tega na volitvah...
In pa seveda +6PR za tastare bele bogove (tamladi bojo pa še vedno gagal). Ne vem pa, kaj tukaj tako trpijo zobozdravniki...
2x boni, 3x dodatek, lepo je biti v penziji med korono...
je pa zato kdo drug dobil več kot 80.000 eur.Razen bonov, ki so jih tako dobili vsi, nisem dobil niti evra dodatkov. Pa sem v penziji. Sem pa res opazil, da si napol klošarji po novem kupujejo avtomobile.
LoL, spet tole