Ja, vsaj okužene 3x cepljene bi lahko pustili, da neovirano širijo virus, da ne bo prehitro konec.Upam da postijo 3x cepljene pri miru tako kot Nemci in Avstrijci
Sej ti maš lohk masko 24 ur na dan če hočeš.Avstralija je 15. decembra ukinila obvezne maske, ampak ljudje se še vedno obnašajo odgovorno in jih nosijo. Pri nas pa ...
![]()
Astonishing thing that happened when mask mandates were removed
NSW residents are no longer required to wear masks or check into venues via QR codes for most indoor settings since Covid restrictions eased on Wednesday.www.dailymail.co.uk
To tudi mene zanima, pa nihče ne zna povedat!Ajde znalci, dajte mi nekaj povedat. Covidna potrdila bodo omejena na 270 dni - za 2x cepljen Pfizer/Moderna/AZ ali 1x cepljen Janssen ali 1x cepljen prebolevnik. Če prav razumem, s poživitvenim odmerkom dobiš spet neomejen rok (ki bo verjetno nekoč spet omejen.......) . Kako je recimo pri prebolevniku, ki je bil 2x cepljen? A ima prav tako omejeno na 270 dni ali je na istem kot tisti s poživitvenim odmerkom?
Ne da nihče ne zna povedat, ampak so pravila jasna. Prebolevnik gor ali dol, nima veze. Šteje poživitveni odmerek in nič drugega.To tudi mene zanima, pa nihče ne zna povedat!
Ni važno ali si zdrav, važno je da se drogiraš.Ne da nihče ne zna povedat, ampak so pravila jasna. Prebolevnik gor ali dol, nima veze. Šteje poživitveni odmerek in nič drugega.
To tudi mene zanima, pa nihče ne zna povedat!
To pa je že zrelo za izdajstvo naroda. Mogoče ne bi bilo slabo da se jo izžene iz Slovenije.ausgleisala brez poledice:
Kasta nedotakljivih -Daliti oz. necepljeni. Beović misli, da je Brahman.
![]()
Beovićeva poziva, da se ne družimo z necepljenimi in tistimi, ki se ne želijo testirati
Za izboljšanje zaščite stroka nekaterim skupinam posebej priporoča cepljenje s poživitvenim odmerkom.ljubljanainfo.com
Sem prebral in našel samo ta stavek, ki je povezan s tem, kar sprašujem: "Osebe, ki so za covidom-19 zbolele po cepljenju z vsemi določenimi odmerki, imajo po trenutni ureditvi potrdilo z neomejeno veljavnostjo". Kaj pomeni " z vsemi določenimi odmerki"? Z dvema dozama ali še z poživitvenim odmerko? Kje piše na potrdilu, da je neomejeno? Če pridem na mejo in me ne spustijo naprej, koga naj za jajca?Znajo, znajo.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-...i-so-pogoji-za-vstop-v-sosednje-drzave/605947
Izvoli in se načitaj![]()
1. to kar piše še nikjer ne velja oz. pri nas ne velja ampak bo veljalo od 1.2. daljeSem prebral in našel samo ta stavek, ki je povezan s tem, kar sprašujem: "Osebe, ki so za covidom-19 zbolele po cepljenju z vsemi določenimi odmerki, imajo po trenutni ureditvi potrdilo z neomejeno veljavnostjo". Kaj pomeni " z vsemi določenimi odmerki"? Z dvema dozama ali še z poživitvenim odmerko? Kje piše na potrdilu, da je neomejeno? Če pridem na mejo in me ne spustijo naprej, koga naj za jajca?