Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.559
7.204
113
pri taščici
Jaz sem pa mislil da nas, ki se nismo preboleli covida vabi na novoletni zur kjer nam bo podelil drzavna odlikovanja ket se ze skoraj dve leti uspesno borimo proti Covidu. Mogoce bomo pa zmagal na koncu.
Ce pa ne bomo, se bo pa itak nasprotna stran trkala po prsih.

Priponke

• IMG_20211220_130836.jpg
    IMG_20211220_130836.jpg
    1,1 MB · Ogledi: 107

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.839
562
113
42
povsod malo
Huh kako pa Veliki vodja ve kdo je polnoleten, če pravi "pismo poslal vsem polnoletnim državljanom brez kakršne koli selekcije in brez vpogleda v evidence."

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Schime

Guru
22. nov 2008
2.054
819
113
Tako kot verjetno vejo poslati vsem polnoletnim poziv na volitve. Mislim res vsako neumnost pa ni treba potencirat. Prej je problem tega pošiljanja nepotreben strošek za državo, ki ne bo imel nobenega učinka.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in blazek33

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.057
6.106
113
Huh kako pa Veliki vodja ve kdo je polnoleten, če pravi "pismo poslal vsem polnoletnim državljanom brez kakršne koli selekcije in brez vpogleda v evidence."
In kako ve, kam mora poslati ter koliko oseb živi tam ?

Brez query-jev iz crp (centralni register prebivalstva) ne gre.

Poleg tega pošilja pisma kot Ivan, ne kot PV.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.211
9.720
113
Tako kot verjetno vejo poslati vsem polnoletnim poziv na volitve. Mislim res vsako neumnost pa ni treba potencirat. Prej je problem tega pošiljanja nepotreben strošek za državo, ki ne bo imel nobenega učinka.
Ne, za tisto je zakonsko odobren vpogled v register, štekaš. Bančna referentka tud ne sme vpogledat v podatke svojega soseda, sam tko iz firbca, če mu pa kredo računa pa lahko. GDPR je v marsičem neumnost, sam velja tko zate, kot za Janeza.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.057
6.106
113
Za zdravje gre !

The French Minister of Health has admitted that vaccine passports are a “disguised” form of mandatory vaccines, despite President Macron claiming vaccine mandates “will not be compulsory.”

Meanwhile, the option of providing a negative test result as part of the Pass Sanitaire scheme will be eliminated in January, meaning only the vaccinated (who can still transmit the virus) will be allowed to enter numerous venues, including cinemas, cafes, bars and restaurants.

Francozi bodo prehiteli Avstrijce.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.054
819
113
Ne, za tisto je zakonsko odobren vpogled v register, štekaš. Bančna referentka tud ne sme vpogledat v podatke svojega soseda, sam tko iz firbca, če mu pa kredo računa pa lahko. GDPR je v marsičem neumnost, sam velja tko zate, kot za Janeza.
Ja vem sam kaj bo sedaj drugega, kot neko brezvezno drkaje. A so bile druge podobne situacije? Se je kaj zgodilo? Volitve bojo čez 4 mesece in takrat se bo ali pa se ne bo govorilo.
Drugega učinka ne bo ker so vsi full of shit.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.211
9.720
113
Yes, itak. Sam če pooblaščenka dobi prijavo, mora ukrepat. In to je zdej velik problem za verujoče.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.135
4.106
113

Experts foresaw before Covid that the strategy would fail. The authorities embraced it anyway.​

‘Follow the science” has been the battle cry of lockdown supporters since the Covid-19 pandemic began. Yet before March 2020, the mainstream scientific community, including the World Health Organization, strongly opposed lockdowns and similar measures against infectious disease.
These studies drew on historical experience. A separate 2006 WHO study concluded that “forced isolation and quarantine are ineffective and impractical,” based on findings from the Spanish flu pandemic of 1918.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd