Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Floki

Guru
6. sep 2007
10.370
3.375
113
Na vseh rejv partyjih jih pa nimajo problema nosit, še plačajo zanje. Ne delat iz muhe slona. Lahko ga pa vsakič preverjajo tistega ki tudi zapestnice noče. Da ne bodo rekli kak fašizem se gredo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.020
-5.355
113
Ojoj, podjetje zahteva kartico ob registraciji prihoda v podjetje… krsijo mi pravice po ustavi…

Disclaimer: Kakor prostovoljno hodim v sluzbo, ravno tako prostovoljno hodim na fakulteto. Moje pravice so ravno tako dolznosti.
Zakaj bi se pa v šolskih prostorih cepljeni morali vidno razlikovati od testiranih?

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.020
-5.355
113
Ker je tako lazje in z manj stroski preverjanje zagotavljanja varnosti izvajanja predavanj.
Ali lahko to bolj podrobno pojasniš?
Kakšni stroški so manjši, če testirani nosijo zapestnice, cepljeni pa ne?
Ali nebi bilo manj stroškov, če jih nihče nebi nosil?
Na vhodu v šolo pa itak morajo vsakič vse preverit?

Ali so testirani bolj nevarni od cepljenih ali obratno? da bi so moralo to že na daleč vidt? Bo se morali do nekaterih z zapestnicami drugače obnašat kot do tistih brez? - iz varnostnih razlogov?

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
nisem najbolj domač s temi socialnimi omrežji - Facebook, Twitter, Instagram - ali je Predsednik Republike Hrvaške tudi aktiven na teh omrežjih tako kot razni "maršali", "manekeni", itd. ? Naj ga nekdo vpraša kaj si misli o slovenskih PCT-ukrepih, ki ljudi sili v "prostovoljno" cepljenje. In kakšna je bila ponudba, ki jo je on, očitno, zavrnil. Da bomo posredno zvedeli za koliko smo bili prodani.
Saj oni gredo po isti poti. No cel razvit svet gre po tej poti.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.207
2.184
113
Ali lahko to bolj podrobno pojasniš?
Kakšni stroški so manjši, če testirani nosijo zapestnice, cepljeni pa ne?
Ali nebi bilo manj stroškov, če jih nihče nebi nosil?
Na vhodu v šolo pa itak morajo vsakič vse preverit?

Ali so testirani bolj nevarni od cepljenih ali obratno? da bi so moralo to že na daleč vidt? Bo se morali do nekaterih z zapestnicami drugače obnašat kot do tistih brez? - iz varnostnih razlogov?

Si vsa ta vprašanja postavil tudi nazadnje ko si bil na kakem festivalu, termah, all inclusive in podobno?

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.020
-5.355
113
Si vsa ta vprašanja postavil tudi nazadnje ko si bil na kakem festivalu, termah, all inclusive in podobno?
Se vedno vprašam, zakaj mi na kakem partyju prilimajo zapestnico, not pa ven pa ne smeš hodit, ne da bi ponovno plačal vstopnino če greš ponovno not???

V termah all inclusive mi je jasno zakaj, ker se tiste z zapestnicami obravnava drugače kot tiste brez. Ampak v šoli pa to ni slučaj.

• Haha
Reactions: Matey