Potrdilo ki ga je v tistem trenutku potreboval uradno ni bilo veljavno.Pač mu aplikacija ni pravilno delovala (verjetno je imel slabo internetno povezavo, ali pa so Krekovi strežniki padli). To pa še ne pomeni, da je tvoje potrdilo bilo neveljavno.
Potrdilo ki ga je v tistem trenutku potreboval uradno ni bilo veljavno.Pač mu aplikacija ni pravilno delovala (verjetno je imel slabo internetno povezavo, ali pa so Krekovi strežniki padli). To pa še ne pomeni, da je tvoje potrdilo bilo neveljavno.
Nobena v očeh drugih. Mora biti fifty - fifty, da zadeva laufaVčasih so predvajali Ne joči Peter, potem starejšim pa Desant na Drvar in Bitko na Neretvi pa je mularija cele dneve po gozdu se šla partizane in nemce (za nemca si bil določen če nisi bil priljubljen, če si bil pa kakšen pilfarski čudak so rekli pa da si italjan in si moral predčasno domov). Danes se bodo šli pa cepilce in proticepilce, se ve katera stran bo po taki indoktrinaciji bolj priljubljena.
Aplikacija je le pripomoček za hitrejše preverjanje in analizo vsebine potrdil.Potrdilo ki ga je v tistem trenutku potreboval uradno ni bilo veljavno.
Nismo rešeni, daleč od tega. Pritisk se bo še povečal, ker nismo na dogovorjenem % precepljenosti, kateri je pogoj za pridobitev EU sredstev za okrevanje po epidemiji, čas se pa izteka.Skratka smo rešeni ali ne? Zdej gremo na sproščanje po barvah EU semaforja? Kaj se bo sproščalo razen mask v 1 triadi OŠ?
sem šel dan kasneje vseeno po naročeno: pred vrati nikogar ki bi ga zanimal PCT, v poslovalnici tudi ne: povem po kaj sem prišel, podpišem prevzemnico, vzamem naročeno, adijo.Petrol v sodelovanju z vlado:
naročim nekaj iz njihovega kataloga;
po nekaj dneh dobim obvestilo da lahko naročeno prevzamem v poslovalnici
ali rabim ptc ? DA !
saj je že plačano - naj mi postavijo pred vrata
NE, ker morate podpisati prevzemnico.
Škoda samo da se bo OMV odstranil s trga in ne Petrol.sem šel dan kasneje vseeno po naročeno: pred vrati nikogar ki bi ga zanimal PCT, v poslovalnici tudi ne: povem po kaj sem prišel, podpišem prevzemnico, vzamem naročeno, adijo.
ne me nabijat, sej smo vedl da je odzadaj denar, ne pa zdravjeNismo rešeni, daleč od tega. Pritisk se bo še povečal, ker nismo na dogovorjenem % precepljenosti, kateri je pogoj za pridobitev EU sredstev za okrevanje po epidemiji, čas se pa izteka.

Ta vlada nikoli in nikdar.Ukrepi se ukinejo, izpolnjen je pogoj za EU denar, vlada se oddahne in hvali ljudstvo za uspeh v boju proti epidemiji, katere sploh ni razlglašene.
Daj, ajde, pokaži, kje je kdo rekel, da cepljeni ne bodo umirali. takega kretena bi res rad videl, z imenom in priimkom.Z NIJZ je pa zadnjič rekel da je precepljenost v DSO 96%. Torej sedaj opcija je da umirajo samo tisti 4%, ali pa umirajo tudi cepljeni.
Daj, ajde, pokaži, kje je kdo rekel, da cepljeni ne bodo umirali. takega kretena bi res rad videl, z imenom in priimkom.
Sodišče se žal po trenutno veljavnem odloku ne more sestati.Sodišče bo presojalo takoj naslednji dan po doseženi 70% precepjenosti....