Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.907
7.435
113
pri taščici
Glede na 20mrd prihrankov ki jih imamo Slovenci, bi marsikdo lahko dal odpoved. Da vidimo potem hojsa ko bi dobil jurja odpovedi. Bi potem vojaki ob njem hodili z avtomati?

javr

Guru
6. dec 2011
1.983
1.164
113
ali ima ustavno sodišče rok v koliko časa mora o čem odločiti ? Če "ne", bo vse covid odloke razglasilo za neustavne - ker za skladne z ustavo jih itak ne more - ko bo dosežena vladi všečna precepljenost. In niti minute prej.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.907
7.435
113
pri taščici
Ajd dajmo kar razsiriti v javni sektor ;)
Sploh tisti ki so dobival lepe covid dodatke bi lahko tvegal z oddajo odpovedi.
Zadnjic sem ze bral oglase kako nujno potrebujejo ucitelja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.907
7.435
113
pri taščici
BMK za PCT na petrolu

Priponke

• FB_IMG_1631956375121.jpg
    FB_IMG_1631956375121.jpg
    252,8 KB · Ogledi: 133

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.184
3.674
113
41
Lj
v SLO ni primerljivega politika. Danes v prilogi časopisa Dnevnik pogovori z vsemi političnimi strankami v SLO: največja kritika, ki so jo sposobni, je da "vlada slabo komunicira". O prisilnem cepljenju pa nihče nič.

Res je, opozicija je dejansko koalicija ko se gre za škodovati slovenskemu ljudstvu, se kar hitro poenotijo.
Sicer pa koalicja karkoli izrečejo je samo en velika laž. Npr. tale laž danes od ministra:

Poklukar: "PCT-pogoja nisem predlagal, da bi ljudi silil v cepljenje"

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Med Slo nimaš koga voliti - kar je trenutno v parlamentu je za naložiti v letalo in via Donbas.

Tudi Pirati so za iglo.Dobra država isto.

Anti vax stranka bi dobila plus 30%.
Poteg tega imajo ljudje polno kapo c19 in shizofrenih ukrepov vlade, ki se spreminjajo vsakih par dni.

Kot tudi vsakodnevnih msm pranj glave z novimi številkami.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Ovo već lagano ljudima ždere živce, nema života bez rizika

"Živimo u realnom svijetu i opasnosti postoje. Prema tome, života bez rizika nema. Isto tako, života bez bolesti nema, napravi sve što možeš, iskoristi nevjerojatan uspjeh znanosti. Cijepi se, pa se cijepi još jednom. Iskorijeniti covid očito je nemoguće. To sijanje panike je šteta. Naprosto nema apsolutne sigurnosti, nema života bez rizika i opasnosti da se razboliš", rekao je Milanović.

"Od nove godine ja slušam samo gluposti. Dosta više priče o tome. Moj mlađi sin je konačno krenuo u školu", rekao je Milanović.

"Baš me briga, dovoljno smo procijepljeni. Nećemo ići više od 50 posto. Ako je cilj, a moramo znati što je cilj ovog mahnitanja, ako je cilj potpuno iskorijeniti virus, onda imamo cilj. Ja to nisam čuo. Ako mi netko kaže da je to cilj, ja ću mu reći da je van pameti. Sve drugo je prilagodba i nastavak normalnog života", rekao je Milanović.

"Australci imaju opsesivnu kulturu izolacije i karantene i što im se događa? Nikako da se to nauči. Ovo već lagano ljudima ždere živce. I za kraj, ponovit ću svoje riječi iz dvanaestog mjeseca. Onog trena kad bude više cjepiva, nego onih koji se žele cijepiti, priča je gotova, pod pretpostavkom da je cjepivo djelotvorno, a jest djelotvorno i štiti", rekao je Milanović.