Ne eno, ne drugo NI protiustavno!
Niti ni protiustavno preverjanje le teh informacij pri posameznikih.
Od kod naj bi jih poznal?
a ti bos vedel kaj je protiustavno ali ni? a si kaksen pravnik al pa kej?
Ne eno, ne drugo NI protiustavno!
Niti ni protiustavno preverjanje le teh informacij pri posameznikih.
Od kod naj bi jih poznal?
As of August 16, vaccinated passengers with ties to Iceland must undergo testing within 48 hours of arrival in Iceland.
Potem maske ne učinkujejo?Žičničar v nihalki, npr na Vogel. Če je pozitiven, pa pri vsaki vožnji ima polno gondolo...
A če anonimno prijavim , da je v parlamentu virus, bodo tudi zaprli vse poslance in vlado? Pa magari samo za dve uri ...
To da maske niso delovale je laž, saj glede ostalih prehladov. Tako kot lansko leto nisem bil že dolgo zdrav. Pa se nisem nikoli cepil za gripo ampak vsako leto sem dobil vsaj 2X virozo. Lansko leto noben pri nas.Maske nikoli niso delale, ukrepi še manj.
Cepivo je tudi bolj blažev žegen.
Deluje edino Darwin, šibki so odšli, vedno se bo našlo nekaj novih kateri oslabijo in so za odhod, mi se bomo pa po prsih tolkli, kako smo premagali epidemijo.
Verjamem da se ti 3x postaviš v vrstoNajveč je pomagalo tudi to, da župniki več ne dajejo hostij direkt v usta.
Danci po svoje, mi pa čakamo navodilo, kako stopit čez prag v šolo
Dance je najbrž rešil odstrel miljon kun lanski konec leta.
So žrtvovali živali nevidnim bogovom, tako kot se je delalo v preteklosti, zato se vračajo v ustaljene tire.
![]()
Denmark Abolishes All Corona Measures
Danish parliament recently decided in Copenhagen that all Corona measures should be ended from October 1. There will therefore nofreedomfirstnetwork.com
V prvi rundi so odšli tisti šibki, ki so prebivali v DSO-jih. Koliko takih pa misliš, da je tam? Manj kot 10%Kako vam ni jasno, da so šibki odšli v prvi rundi in da naslednja runda ne more biti enaka prvi, s cepivi ali brez.
Ni glih tako, v teh pol leta je šibkih postalo xy ljudi, ki niso bili deležni prave obravnave svojih bolezni.Kako vam ni jasno, da so šibki odšli v prvi rundi in da naslednja runda ne more biti enaka prvi, s cepivi ali brez.