Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Islandija, država z 90% precepljenostjo na svoji uradni vladni strani pravi takole:
As of August 16, vaccinated passengers with ties to Iceland must undergo testing within 48 hours of arrival in Iceland.

Medtem pri nas kreck, beovićka in matejka še vedno vztrajajo pri T samo za tiste, ki niso C?
Obstaja za to kakšno drug razlog, razen tega da prekrijejo svojo nesposobnost in plačljivost in imajo lahko zato nas brez C za krivce ?

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.536
3.616
113
Maske nikoli niso delale, ukrepi še manj.
Cepivo je tudi bolj blažev žegen.
Deluje edino Darwin, šibki so odšli, vedno se bo našlo nekaj novih kateri oslabijo in so za odhod, mi se bomo pa po prsih tolkli, kako smo premagali epidemijo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Državni gestapovci nadlegujejo mačkaste in utrujene maturante po izletu

A če anonimno prijavim , da je v parlamentu virus, bodo tudi zaprli vse poslance in vlado? Pa magari samo za dve uri ...

• Všeč mi je
Reactions: mickeycek in Spajky

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.291
6.392
113
blizu močvirne prestolnice
Maske nikoli niso delale, ukrepi še manj.
Cepivo je tudi bolj blažev žegen.
Deluje edino Darwin, šibki so odšli, vedno se bo našlo nekaj novih kateri oslabijo in so za odhod, mi se bomo pa po prsih tolkli, kako smo premagali epidemijo.
To da maske niso delovale je laž, saj glede ostalih prehladov. Tako kot lansko leto nisem bil že dolgo zdrav. Pa se nisem nikoli cepil za gripo ampak vsako leto sem dobil vsaj 2X virozo. Lansko leto noben pri nas.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.796
2.816
113
še v SLO - ampak komaj
Ne maske - vsi ukrepi skupaj so “ubili” gripo in “običajne” viroze spravile na minimum.

Mogoče je pa še najbolj pomagalo, da nihče ni upal kihniti, ker bi moral na covid test …

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.536
3.616
113
Danci po svoje, mi pa čakamo navodilo, kako stopit čez prag v šolo :aplauz:
Dance je najbrž rešil odstrel miljon kun lanski konec leta. :valjamse:
So žrtvovali živali nevidnim bogovom, tako kot se je delalo v preteklosti, zato se vračajo v ustaljene tire. :aplauz:

• Haha
Reactions: msenjur

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.395
4.313
113
Danci po svoje, mi pa čakamo navodilo, kako stopit čez prag v šolo :aplauz:
Dance je najbrž rešil odstrel miljon kun lanski konec leta. :valjamse:
So žrtvovali živali nevidnim bogovom, tako kot se je delalo v preteklosti, zato se vračajo v ustaljene tire. :aplauz:

A so končno tisti most čez morje odprli pa jih je z švedske zdrava pamet obiskala? ;)

Spomnimo, lani jeseni danci vsi panični nad "neukrepanjem" švedov ob epidemiji z vojsko okupirali most in za par dni preprečili bilokakšen tranzit v obe smeri, potem pa izvajali naslednjih par mesecev nadzor po vzoru železne zavese.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
No, bolnice smo že začeli polniti z necepljenimi starejšimi, kdaj so nazadnje umrli trije, v maju?

Na intenzivi 9 oseb. Kakšno bo stanje čez 14 dni?

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... in zdaj se bo začelo spet s friziranjem številk in strašilno kampanijo (PCR replikacija še višje!) kot kaže ... Vse za "višje dobro" in metanje megle med ljudi, da pometejo pod preprogo odgovornost za svoje neumnosti ...
... otroci ... šolarji ... čustveni naboj, strah - ta pa je najboljše sredstvo za držat ofce pod kontrolo ... pravih številk glede pravih vzrokov smrti spet ne bo, kakor še posebej onih, ki jih je pobralo po cepljenju v doglednem času ... Spet bodo krivi "teoretriki Zarot"= psiho teroristi med nami :bonk: ... PSIHOLOŠKA VOJNA Elit >>> proti VAM !!!

Nabavite DOSTI KOKIC :evil: in se čudite jeseni/čez zimo/pomlad in naslednjim "odmerkom" zvarka ... samo še en mesec do dopustov, cepite se :evil: :evil: