Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Eto, Logarjeva je priznala, da so se prekuženi tudi že ponovno okužili in da ima več podatkov o tem NIJZ. Nič o tem, če kaj podobnega velja tudi za cepljene.
Torej podatki SO, le ven jih ne dajo.

In kljub temu imajo preboleni in cepljeni bonitete, da se jim ni treba testirat. :bonk:

Bodo novinarji šli tako daleč, da dreznejo v to osje gnezdo?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Logarjeva je priznala, da ni strokovna skupina predlagala prepoved izhoda iz Slovenije, ampak MINISTRSTVO, torej Hojs!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Pa po keri logiki se predpostavlja da bo drug teden v igri rdeča faza in po dr. Kreku celo črna? Po vsej logiki bomo v ponedeljek in vsaj zacetek tedna v oranzni. Ne vem, a niso ugotovili da za vikend se ne dela testov pa malo številke padejo in če ne bomo prišli jutri do rdeče tudi do torka ne bo nobene spremembe okoli tega. Jao, res ne morem gledat tega ker govorijo karneki! :gorjaca:

V torek bomo sigurno vsaj v rdeči ker v 7 dnevnem dnevnem povpreču ne bo več velikonočnega ponedeljka in tako kot je krivulja skočila nazdol bo tudi navzgor. Sploh pa v sredo ko bo šel še torek mimo ko je tudi bilo 30% maj testov.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.333
-2.693
113
Eto, Logarjeva je priznala, da so se prekuženi tudi že ponovno okužili in da ima več podatkov o tem NIJZ. Nič o tem, če kaj podobnega velja tudi za cepljene.

In kljub temu imajo preboleni in cepljeni bonitete, da se jim ni treba testirat. :bonk:

Pa smo sigurni, da so "ponovno okuženi", da niso bili le enkrat "lažno pozitivni" ????

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Ali pa tistih ki so bili "pozitivni" avtomatsko ko je bil eden od družinskih članov okužen. Še sam nekaj takih poznam.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Ja nč, jest mam pun krščen duš in sm egoist zej ratou, pa bom šu z boniteto prekuženga na morje začetk maja. A j prou? Če kirmu ni, nej me klikne v zs! :nazdravje:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113

Daj Andy, bodi ded, in malo obudi tvoje stare podatke o prekuženosti in imunosti. Kak je že z imunostjo danes? Dobiš, preboliš, in si rešen.
Ker več kot očitno nič ne drži, nobene napovedi se ne uresničujejo. človek bi reko: tu nekaj nea špila, pubeci.

• Všeč mi je
Reactions: cappy

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Daj Andy, bodi ded, in malo obudi tvoje stare podatke o prekuženosti in imunosti. Kak je že z imunostjo danes? Dobiš, preboliš, in si rešen.
Ker več kot očitno nič ne drži, nobene napovedi se ne uresničujejo. človek bi reko: tu nekaj nea špila, pubeci.
Takrat se ni bilo drugih sevov.

• Haha
Reactions: cappy in mr_

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.726
15.773
113
Od skorajda samega začetka, če ne dejansko od samega začetka te covid pandemije je bilo jasno, da bodo sledile mutacije oziroma drugi sevi.

• Všeč mi je
Reactions: cappy

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.454
3.554
113
Saj počasi se jim je že začelo svitat, da tole na dolgi rok ne bo šlo več, zato so ta famozni semafor tresli in zvišali kriterije. Čez pol leta ga bojo spet, pa spet malo zvišali kriterije. Najbrž bojo še kakšno barvno žarnico našli. Tako bomo po enih dveh letih kljub okuženimi in obolelimi na semafor pozabili.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.454
3.554
113
Aja, pa še to: Danes si nagrajen če ne delaš nič.
Torej, ko pridemo v rumeno, odprem gostinsko dejavnost, itak bo nov sev, pademo kmalu v rdečo fazo glupega semaforja, me zaprejo in lepo ležim doma in prejemam plačo od države. :)

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
A mi lahko nekdo na butalski način pove kaj so v rdeči fazi "odprte nekatere trgovine"?
Gate pa štunfe bom lahko kupil?. Pohištvo?
Pa v zeleni fazi a so narobe napisal ali so še kar zaprte gostilne?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Aja, pa še to: Danes si nagrajen če ne delaš nič.
Torej, ko pridemo v rumeno, odprem gostinsko dejavnost, itak bo nov sev, pademo kmalu v rdečo fazo glupega semaforja, me zaprejo in lepo ležim doma in prejemam plačo od države. :)
ti si kreten da ni večjega.
izvoli vzet eno gostilno v najem, kakih 1000€ najemnine, plačaj še prispevke in tekoče stroške in od države poberi debelih 1100€. sigurno bi tebi od tega ostalo komot ene 4000 na mesec, z takim potencialom v glavi.
ne rabi te noben nabit, ker si že ornk.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Nesenabijat....

Etak je pogoj da imaš gostinsko dejavnost odprto vsaj 2leti (za €€€)