Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.070
113
Dobro veš o katerih procentih govorim, če si le pogledal današnje rezultate. Se ne rabiš butla delat, pa se spet v mene nekaj pikat.

Se bo videlo jutri kakšna je situacija, ta teden smo vrh premaknili za en dan in sem pričakoval precej večjo številko glede na to da se je "masa" nabirala dva dni. Tako smo pa dejansko padli glede na prejšnji "supertorek" kar bi znalo pomenit da je to to. Lahko pa bo jutri spet ista številka in gre samo za zamik po praznikih ki je razporejen v dva dneva in ne več enega kot ponavadi.

• Všeč mi je
Reactions: Car, kalbo in cappy
2. okt 2007
3.794
2.269
113
Ne razumem zakaj je tak halo okrog testov. Če dobim test domov, sploh ni problema, da ga naredimo. Tako, kot bi otroku izmeril temperaturo, tako mu naredim test.

a starši tudi delajo tak halo, ko morajo otrokom temperaturo merit, pa antibiotike filat... mater, me to razkuri...
kaj jim ni jasno, da tukaj gre za zdravje, da se čimprej vrnemo v neko "normalo", da nas Janez več ne bo zapiral

Ko pa je potrebno iti v Zanzibar, pa bi sebi in otrokom še v rit marsikaj rivali, in se cepili, samo da bi šli ter se kazali na FB :bonk:Res postajamo bolana družba.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
a starši tudi delajo tak halo, ko morajo otrokom temperaturo merit, pa antibiotike filat... mater, me to razkuri...
kaj jim ni jasno, da tukaj gre za zdravje, da se čimprej vrnemo v neko "normalo", da nas Janez več ne bo zapiral

Ko pa je potrebno iti v Zanzibar, pa bi sebi in otrokom še v rit marsikaj rivali, in se cepili, samo da bi šli ter se kazali na FB :bonk:Res postajamo bolana družba.
Kakšen halo? Prišla je okrožnica in naj bi se z nečim strinjali, nimam pojma s čim točno. Tako da ne seri. Ko bo jasno s čim se strinjam, se bom seveda strinjal, prej se pa niti nimam do česa opredelit. Mimogrede, hitro testiranje štejem kot pomemben del vrnitve v normalno stanje.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63

delavci v v tovarnah se tudi samo testirajo?

to s solami je samo podjebavanje in izvajanje pritiska in nic druga

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in jendomen
2. okt 2007
3.794
2.269
113
Kakšen halo? Prišla je okrožnica in naj bi se z nečim strinjali, nimam pojma s čim točno. Tako da ne seri. Ko bo jasno s čim se strinjam, se bom seveda strinjal, prej se pa niti nimam do česa opredelit. Mimogrede, hitro testiranje štejem kot pomemben del vrnitve v normalno stanje.

se strinjam, da je bilo totalno napačno skomuniciramo in ta nikakršen PR je tudi kriv, da to testiranje ne bo zgodba o uspehu. Spet dokaz, kako lahko naši nekaj v štartu zajebejo.

Čudijo pa neke iniciative staršev glede tega, če sploh ne vedo s čim se (ne)strinjajo... podobno kot kolesarji, ki ne vedo zakaj kolesarijo, razen napisov #earthflat

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
ti hodiš na redni zdravniški pregled, kjer ti vzamejo različne telesne tekočine, še z iglo te piknejo? takrat tudi direktorju rečeš, da je to podjebavanje..

Šole in vrtci so krepko na repu pri generiranju okužb, okoli tega se pa dela cirkus, kot da so glavni povzročitelji.

Če dodamo nezaupanje v vlado zaradi preteklih dejanj in izjemno slab PR, sploh brez praktičnega prikaza, kaj od staršev in otrok sploh hočejo, pa je rezultat tu...

• Všeč mi je
Reactions: Cash in mirsi

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Zanikanje problema nas tudi ne bo rešilo. Glej stanje v Braziliji, Bosni ...

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Kaj ne znaste zadev gledat bolj pozitivno ... janez je deci zrihtal extra počitnice, in ko bodo odrasli, bodo volili eSssss ... dodaj manjkajoče :evil:

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Cepit se nočejo, testirat doma tudi ne. Pišejo da so sončki prikrajšani za znanje. Tako da drugega ne ostane.
Aja začetek novega šol. leta mesec prej avgusta ker pozimi bodo spet par mesecev na daljavo ...