Ne gre za to ali te sistem prepozna ali ne, ampak za to, ali je taka prepoznava sploh pravno dovoljena.Obstaja zasebno podjetje (morda več njih), ki prečesava internet in pari slike z osebnimi podatki, svojo bazo pa ponuja policijam in drugim zainteresiranim po svetu, v namen strojne prepoznave obraza. Je bil pred časom članek na slo-techu.
Izjava zagrizenega SDS-ovca iz moje okolice: kok mora biti vam težko, ki Janše ne marate, če ga mamo že mi zadost, ki ga imamo radi.Izdajalci so kvečjemu v tvoji NSi...Od mile naprej
Dogodek od danes. Tiste, ki so nosili maske so popisovali na licu mesta in baje dobijo kazen. Tistih, ki niso nosili mask pa sploh niso popisovali, ampak bi jih naj zgolj posneli, ter na podlagi posnetkov kaznovali.Folk se je gužval brez mask in vsega. Top.
Če bi protestirali v maskah, bi se lahko le smejali inkasantom in njihovim kameram.
Raje priznaj da si prestopil med levake...ne pa tle zdj moralizirat in hinavit.
Ne čez noč. Ker sem videl, da migrante lepo vodite v Slovenijo, ste se mi zagnusili. Vse za dinarčke. A muslimanom boste tudi prepovedali obrede?
Achtung ! - Portal "resnice™"Kvalitetna debata ...
V vseh 30 letih so nam vladali intelektualci pa vidimo kam smo prišli. Nekateri celo ekonomisti pa propadejo. Toliko o intelektu. Da ne rečem tukaj gor na forumu, sami učenjaki, potem pa pogledaš temo o covidu samo jokanje. Eni niso sposobni svojega otroka porihtati, drugi pospraviti vejice, tretji okcajo o maskah četrti o cepivih, res sam intelektualni presežek.Boj dveh intelektualnih trustov.
Ne gre za to ali te sistem prepozna ali ne, ampak za to, ali je taka prepoznava sploh pravno dovoljena.
GDPR ne dovoljuje shranjevanje osebnih podatkov brez privolitve.