A je Janša sploh odobril ta prispevek?evo, sm glih hotu nalepit. ampak zakaj tole ni glavna tema po medijih?
malo pozno so tole ugotovili...
A je Janša sploh odobril ta prispevek?evo, sm glih hotu nalepit. ampak zakaj tole ni glavna tema po medijih?
malo pozno so tole ugotovili...
Vsi jokajo o tretjem valu, da se bo število v bolnicah povečalo, da je zdravstvo na robu zmogljivosti(spet), da nas bodo omejili na 50m itd., število okuženih pa ves časa pada, poročajo pa, kot da smo tik pred akopalispso!?
Zdej, a sem jaz budala in ne zastopim al kaj? Naj me kdo razsvetli!
6. člen je o žičnicah, 8. je o rekreacijskem športu (fitnesi, bazeni,...)a sportni programi, 8. clen, se nanasa na smucanje?
no sej ce bo slo tko naprej bojo pa cifre drug teden res lepse...
kdo nas bo tanovoem sokoral? kaco je za slovo zagrozil, kdo ga bo nadomestil?
ali pa morda Alter uporabniki?Stroka je Bojana Beović. Sej to se ve.
Vsi jokajo o tretjem valu, da se bo število v bolnicah povečalo, da je zdravstvo na robu zmogljivosti(spet), da nas bodo omejili na 50m itd., število okuženih pa ves časa pada, poročajo pa, kot da smo tik pred akopalispso!?
Stroka je Bojana Beović. Sej to se ve.
že dolgo se ni javila... sploh v zadnjem času, ko cifre padajo.
Tudi na PCR pozitiven. Nimam nobenih simptomov in nimam pojma, kje bi se lahko okužil. Teta iz covid ambulante me je spraševala, če sem bil bolan mesec ali dva nazaj. Pred enim mesecem sem imel res dva dni hude prebavne težave, ki sem jih pripisoval hrani. Morda je bilo to to. Rekla je tudi, da sem lahko pozitiven še mesece po ozdravitvi, zato testiranja po prestani karanteni niso smiselna. Glavno, da nisem več kužen in da bom imun vsaj nekaj časa.Jaz sem bil danes na hitrem pozitiven Jutri imam PCR. Če bo slučajno negativen, bom ta hitri test zabil Janši v rit. Simptomov nimam, testirat sem se šel, ker bi juti moral peljati na cepljenje starejšo sorodnico.
In pol ga stakneš pod kovtrom od žene.je res najbolj varno bit doma pod kovtrom.
Hud virus res, tako nevaren, da rabiš 2 testa, da ti dokažejo, da ga imaš/si ga mogoče 1x imel. Dobro, da nas bodo hitra cepiva samaritancev rešila.Tudi na PCR pozitiven. Nimam nobenih simptomov in nimam pojma, kje bi se lahko okužil. Teta iz covid ambulante me je spraševala, če sem bil bolan mesec ali dva nazaj. Pred enim mesecem sem imel res dva dni hude prebavne težave, ki sem jih pripisoval hrani. Morda je bilo to to. Rekla je tudi, da sem lahko pozitiven še mesece po ozdravitvi, zato testiranja po prestani karanteni niso smiselna. Glavno, da nisem več kužen in da bom imun vsaj nekaj časa.
Čebašek-Travnikova je še vedno predsednica Zdravniške zbornice, dokler skupščina ZZ, v ŽIVO ne potrdi rezultatov volitev. V bistvu bi moralo biti Beovićki v življenskem interesu, da se to sranje konča čimprej!ma drugo službo.. dosegla svoj namen..
sam sem bil presenečen, da je par dni po izvolitvi izjavila, da se ni strinjala z vsemi ukrepi.. potem je pa izginila/obmolknila..