kje si to pobral?Tko da veste, vlada bo zaostrila ukrepe in to na podlagi pristevka laznivih hitrih testov.
Zakaj ze? Stevilo umrlih nam pada, stevilo na intenzivni negi nam pada, stevilo hospitaliziranih nam pada.Oh, kako nenavadno
Pravijo, da se v bolnicah pozna po 1 tednu. Počakajmo še kak teden, naslednjih 14 dni bo ključnih.Zakaj ze? Stevilo umrlih nam pada, stevilo na intenzivni negi nam pada, stevilo hospitaliziranih nam pada.
Edino, kar nam raste je stevilo laznivih hitrih testov.
Zakaj ze? Stevilo umrlih nam pada, stevilo na intenzivni negi nam pada, stevilo hospitaliziranih nam pada.
Edino, kar nam raste je stevilo laznivih hitrih testov.
Bolje poglej COVID sledilnik. 23. decembra je bilo 2061, vceraj pa 2040. Glej samo PCR teste.tudi število PCR pozitivnih pada, 23 decembra je bilo manj okuženih kot včeraj
26,06% pozitivnih na dan 23.dec in 32,03% pozitivnih včeraj, to meni kaže covid sledilnik, samoPCR. Kje sem se zmotil, oziroma kaj narobe gledam?Bolje poglej COVID sledilnik. 23. decembra je bilo 2061, vceraj pa 2040. Glej samo PCR teste.
Sej veš, da med novoletnimi prazniki niso kej dost testiral. Če poslušaš ljudi ti je lohk to jasno. So bla navodila taka. No, če sešteješ ena plus ena, ti je lahko jasno od kje spet rekorrrrrdddddddnaaaa supersreda. Kacin in ta banda si zaslužjo vsak eno okol ušes najmanj za vsak izrečen... ne držite se ukrepov.tudi število PCR pozitivnih pada, 23 decembra je bilo manj okuženih kot včeraj
Sigurno ne, to je že zdavnaj razčiščeno: HAT od kjerkoli, PCR, vse staro do 24 ur.Bi rekel, da če ima upravljalec zagotovljeno testiranje na smučišču, se moraš testirat tam in ti test mlajši od 24 ur opravljen kjerkoli drugje v sloveniji ne velja.
glej 2. točko.
Bolje poglej COVID sledilnik. 23. decembra je bilo 2061, vceraj pa 2040. Glej samo PCR teste.
Pri nas v Domzalah je šotor za testiranje prazen. V ponedeljek je bila vrsta dolga 100m. Mislim, da so ljudje ugotovili, koliko je ura.Folk veselo dere na te hitre teste, kjer ti v nos do malih možganov porinejo palčko neznanega izvora in jo pomočijo v tester enako neznanega izvora z neznano natančnostjo, vse skupaj pa je dostavil malo bolj uspešen Alfa Mikič, ki je znan predvsem po nategih in postavljanju.
Vse skupaj z žegnom vlade. In ista vlada se sprašuje, zakaj je ne šmiri noben več 5%.
Dobro, da vlada nima nič z njim, ker bi bilo še eno neuporabno, manipulirano orodje za katero bi plačali par miljonov.Pri nas v Domzalah je šotor za testiranje prazen. V ponedeljek je bila vrsta dolga 100m. Mislim, da so ljudje ugotovili, koliko je ura.
Med tem sem poslal tudi mail ekipi Covid sledilnika in so mi odgovorili v roku ene ure, tako da kapo dol in sicer, da bi graf Primerjave po dnevih v tednu nadgradili tako, da bi znotraj posameznega dne bil stolpec posebej obarvan s stevilom PCR pozitivnih in posebej obarvan s stevilom HAT pozitivnih testov.
So odgovorili, da ze delajo na tem in da jih za enkrat matra Highcharts knjiznica, ampak da nekako bodo ze uredili.
Covid sledilnik je res zlata vredno orodje
Matr mi gre na jetra ko imam prav. Od jutri ni več smučanja.Sigurno ne, to je že zdavnaj razčiščeno: HAT od kjerkoli, PCR, vse staro do 24 ur.
Zaenkrat zelo neuradno - od jutri spet zaprta smučišča.
Narobe palčke so za bris iz grla, ne iz nosa!
Dobro, da vlada nima nič z njim, ker bi bilo še eno neuporabno, manipulirano orodje za katero bi plačali par miljonov.
Res mi ni jasno, kako zagovorniki vlade in ukrepov ne vidijo realnosti, kjer si vlada s podrepniki in pijavkami dobesedno baše žepe na vse možne načine in vedno v škodo ljudi z nekvalitetnimi nabavami in kako jim trenutno stanje še kako ustreza. Nikakor jim ni v interesu sproščanje ukrepov, ker je treba rajo držati na kratko kar najdlje. V normalnih razmerah jih bodo odnesli s položajev takoj. V umetno izrednih pa se lahko držijo korita. Potrebno je ustvarjati zmedo, kjer nihče ne ve kdo pije in plača, saj se tako najlažje v ozadju krade, spravi marsikaj čez, kar drugače ne bi šlo. Vaše zdravje jim je popolnoma zadnja briga, zdravo gospodarstvo, blaginja za vse enako zadnja briga. Oni si bodo nakradli, vlekli dokler bo šlo, potem pa šli v opozicijo kozlat po takratni vladi, da so prezadolženi in delajo slabo.
Si ne delam utvar, da bi druga vlada delala kaj dosti drugače, ampak tako nizkotno očitno in amatersko pa verjetno ne bi delali.
Dobro, da vlada nima nič z njim, ker bi bilo še eno neuporabno, manipulirano orodje za katero bi plačali par miljonov.
Res mi ni jasno, kako zagovorniki vlade in ukrepov ne vidijo realnosti, kjer si vlada s podrepniki in pijavkami dobesedno baše žepe na vse možne načine in vedno v škodo ljudi z nekvalitetnimi nabavami in kako jim trenutno stanje še kako ustreza. Nikakor jim ni v interesu sproščanje ukrepov, ker je treba rajo držati na kratko kar najdlje. V normalnih razmerah jih bodo odnesli s položajev takoj. V umetno izrednih pa se lahko držijo korita. Potrebno je ustvarjati zmedo, kjer nihče ne ve kdo pije in plača, saj se tako najlažje v ozadju krade, spravi marsikaj čez, kar drugače ne bi šlo. Vaše zdravje jim je popolnoma zadnja briga, zdravo gospodarstvo, blaginja za vse enako zadnja briga. Oni si bodo nakradli, vlekli dokler bo šlo, potem pa šli v opozicijo kozlat po takratni vladi, da so prezadolženi in delajo slabo.
Si ne delam utvar, da bi druga vlada delala kaj dosti drugače, ampak tako nizkotno očitno in amatersko pa verjetno ne bi delali.