Tako je to, ko je glavna KOMUNISTIČNA PARTIJA. Zastopiš?Takole aplikacija deluje na Kitajskem.
In kljub aplikaciji se je virus razširil.
V članku piše, da se mnoge države zanimajo za uvoz.
Naša pod krinko koronavirusa.
Takole aplikacija deluje na Kitajskem.
In kljub aplikaciji se je virus razširil.
V članku piše, da se mnoge države zanimajo za uvoz.
Naša pod krinko koronavirusa.
Tak samo za foro te vprašam.. A bone boš pokoristill? Si v koronakrizi dobil kak dodatek k plači?Ne vem ali si tako zaplankan, ali si se samo sprijaznil s situacijo.
Telefon sem kupil sam, brez države, še davek sem plačal državi in imam naročnino pri operaterju, kateremu sam plačujem storitve brez države, oz še davek dam državi od storitve in zdej država pričakuje, da bom nekaj gor dajal, kar njim paše? Ne sigurno ne. Če mi pa dajo telefon z aplikacijo, ga bom pa uporabljal, tudi za sledenje.
Podobno je bilo v poznih sedemdesetih letih, ko je država rekla, da tisti, kateri imajo v hiši prosto sobo, bodo morali sprejeti socialno šibke, kateri nimajo jič. No, moj oče je naselil 5ton premoga v pritlične sobe hiše. Plačal je vse davke, vse sam naredil in pol se ti država najde, da bo neki na tvoj račun proti tvoji volji ukrenila?
Samo tako za foro, ne nisem dobil nobenega dodatka. Kaj ma to veze s telefonom in aplikacijo? A tisti dodatek je bil mišljen za nakup telefona?Tak samo za foro te vprašam.. A bone boš pokoristill? Si v koronakrizi dobil kak dodatek k plači?
Janša bo odšel, aplikacija bo ostala sledeči vladi, zastopiš?Tako je to, ko je glavna KOMUNISTIČNA PARTIJA. Zastopiš?
paranoja laufa na polno vidim
Valda zastopim. Saj pa komunisti so vedno hoteli kontrolo, zakaj pa mislis, da je udba?Janša bo odšel, aplikacija bo ostala sledeči vladi, zastopiš?
Komunistov že od 1991 ni več, so ostali samo še bivši komunisti.Valda zastopim. Saj pa komunisti so vedno hoteli kontrolo, zakaj pa mislis, da je udba?
Boogeyman is hereparanoja laufa na polno vidim
Komunistov že od 1991 ni več, so ostali samo še bivši komunisti.
In en od teh nam hoče sedaj vsiliti applikacijo za vohunjenje države nad državljani.