Kje vidiš vojake?Vojna je začeta.
ni čudno, da so karte tako drageVeliki trije Krvavec, Pohorje, Kranjska Gora se upajo it tole... ostali si tega finančno ne upajo iti.
1x je bil članek, da en smučar da delo 3-5 ljudem (blagajna, žičnica, gostilna, hotel, šola...)
Jaz bi šel tudi na polno in se nebi pustil sezona je tako ali tako 50% izgubljena.
V resnici se to upa it samo Krvavec, MB - Majhennič je stisnil prpo in "v znak podpore šel službeno smučat na Krvavec".Veliki trije Krvavec, Pohorje, Kranjska Gora se upajo it tole... ostali si tega finančno ne upajo iti.
Iz twiterja
Zabave, druženja, obiski po dolgem in počez. Kriva bo pa vlada, ko bodo okužbe do polovice januarja spet eksplodirale. Mi v zdravstvu pa itak lahko vsi pocrkamo. Ko objokani sodelavci kolabirajo, izgorevajo/mo, zbolevajo. Ampak hej, eni ne morejo smučat. Prioritete pa to.
Pa ne rečt da ni zabav. Sem v sredo na lastne oči videl, vsi brez mask in skupno druženje. Pa me ne moti. Samo tako pač je. Najboljše bi bilo vse pustiti pri miru, samo, ko bi bilo polno po bolnišnicah se ne cmerajte. Vsakemu v podpis da sam odgovarja za sebe in ne bo šel v bolnišnico, če ne bo upošteval ukrepe in te so razdalje, nošenje mask v notranjih prostorih, ter razkuževanje.
V resnici se to upa it samo Krvavec, MB - Majhennič je stisnil prpo in "v znak podpore šel službeno smučat na Krvavec".
Je treba kredit za bajto plačevat, pa preživnino bivši,...
1. odlok o odprtju, ki so ga mimogrede še pred veljavo spreminjali, ker je bila prvotna različica milo rečena butasta, je predvideval odprtje smučišč ob upoštevanju vseh ukrepov NIJZ, ki so jih ti izdali dvakrat v dveh dneh.sej kolkr sm vceri ujel janso je rekel da imajo soglasje nijzja. ceprav je verjetno vladni odlok nad nijzjem.
Sej tista o Janezu in Urški, ki v postelji z laptopom na Janezovih gatah tipkata odloke očitno ni daleč od resnice.
Jp, ta video sem dal sem ze pred casom, pa ga je YT cenzuriral.Niso poustri, spada pa pod ukrepe vseh vlad... https://www.bitchute.com/video/hmKX7fa193Pa/
No 50% bi težko rekel, prejšnja leta ni bilo snega do januarja pa so jo speljali. Letos je res zgodaj pa bodo še za tega zviseli.
V postelji Janez twita ne pa piše odloke.
Zna z argumenti, če argumenti so.zakaj tega Fafangela ne spustijo na čelo strokovno skupine. Človek res zna z argumenti in na pozitiven način predstavljat zadeve. Brez groženj, nekih 14 ključnih dni in podobnih floskul...
Pa se sprašujem, Ali ni že prišlo do državnega udara, in smo že v diktaturi ????
Pa je vlada povedala, zakaj bi smučišče moralo bit zaprto, če imajo soglasje nijz da upoštevajo vse ukrepe?sej kolkr sm vceri ujel janso je rekel da imajo soglasje nijzja. ceprav je verjetno vladni odlok nad nijzjem.