Ne drži! Naslov je napačen, beri podnaslov.Torej gre človek lahko iz Ljubljane v Kranj ob predpostavki, da ima aplikacijo. Ok than.
Ne drži! Naslov je napačen, beri podnaslov.Torej gre človek lahko iz Ljubljane v Kranj ob predpostavki, da ima aplikacijo. Ok than.
Jaz sem naštel samo 4 delovne dni v tem terminu.
Jest ne vem ali se na teh sestankih dejansko večinsko strinjajo s takimi ukrepi, ker potem je procent norih hudo visok. Ali pa eden reče in drugi tiho kimajo, ker ne upajo povedat cesarju, da nima nič oblečeno?Pa sej to je edino pametno, če že kaj zapirat. Bolj mi je fascinantno, da so zdej neki odprli, neki ne, pogoj je aplikacija....Pa tej tud sami sebe ne marajo.
"zaprtje države po 24. decembru in vse tja do 4. januarja"Ok ne 10, jih je pa 6. To so 24, 28, 29, 30, 31, in pa 4. Januar.
"zaprtje države po 24. decembru in vse tja do 4. januarja"
To pomeni da štarta 25.12 in se zaključi 3.1., kar je tudi logično ko pogledaš na koledar. 4 dni.
Tukaj ti pa ne oporekam.Kukr kol, to ni dopust če moraš biti doma zaprt.
Ne drži! Naslov je napačen, beri podnaslov.
Dopust naj šenkajo, ne, da ga bodo vsem hočeš/nočeš vzeli. Sicer ne vem kaj to pomeni za mnoge firme, ki morajo delat, da preživijo, obdržijo veljavne pogodbe, itd. Na koncu bo spet miljon izjem, predvsem pa nobene jasnosti za koga kaj velja.Kukr kol, to ni dopust če moraš biti doma zaprt.
Ja, oni si to lepo predstavljajo. na škodo delodajalcev in zaposlenih bi oni neke ukrepe udarili počez čez vse. Ker plačali pa ne bi nič. Normalna država pride s planom, kdaj, kako se bo zaprlo, urejena nadomestila za delodajalce in zaposlene, itd., itd., pri nas bi pa samo zaprli malo. Aja prej pa še par dni malo odprli..kar tako, saj itak ne vedo kaj delajo. Zdaj bodo cel teden porabili za razlago neumnih odlokov, potem pa spet vse zaprli. Res neverjetno.A to zdej država plača dopust? Lepo.
Kaj pa tisti, ki ga nima? Bo kar taplavga sekal?
Hojsu osnovne stvari niso jasne. In tak človek je notranji minister. "Policistu bomo pokazali aplikacijo in to bo verodostojen dokument." Sej ne vem, al bi se jokal, al bi se smejal. Je lepo nekdo napisal na MMC. Odgovoren državljan se drži ukrepov, ker mu je mar za druge, ima naloženo aplikacijo, ob vprašanju policista o aplikaciji odgovori z da, ob pokažite, vljudno reče, žal ne. Na morebitno kazen lepo napiše zahtevo za sodno varstvo. Pravice gredo, če stalno dovoljujemo, da nam jih kratijo in patetični so mi osebki, ki se zdaj sprašujejo, ja a je tok težko naložit aplikacijo.Podnaslov pravi, da ne bo težav, če imam naložen app.
"Vlada zahteva uporabo aplikacije #OstaniZdrav za prehod občinskih mej
Kazen bo sledila, če vas znotraj druge statistične regije najdejo, da pri prehodu niste imeli naložene aplikacije, je glede obveznosti uporabe aplikacije #OstaniZdrav na novinarski konferenci opozoril minister za notranje zadeve Aleš Hojs."
Ne drži! Naslov je napačen, beri podnaslov.
Brez heca, kako naj jaz nalozim aplikacijo k imam Windows Phone?!
Ne vidis, da se sami ne vedo, kaj sprejemajo?Podnaslov pravi, da ne bo težav, če imam naložen app.
"Vlada zahteva uporabo aplikacije #OstaniZdrav za prehod občinskih mej
Kazen bo sledila, če vas znotraj druge statistične regije najdejo, da pri prehodu niste imeli naložene aplikacije, je glede obveznosti uporabe aplikacije #OstaniZdrav na novinarski konferenci opozoril minister za notranje zadeve Aleš Hojs."
Nekdo ti bo poslal screenshot aplikacije. Policaju boš pokazal sliko pa bo.Brez heca, kako naj jaz nalozim aplikacijo k imam Windows Phone?!
Nekdo ti bo poslal screenshot aplikacije. Policaju boš pokazal sliko pa bo.