Vlada se gre igre po starem https://siol.net/novice/slovenija/vlada-se-je-odzvala-na-odlocitev-ustavnega-sodisca-540500 ?Še en biser v nizu:
"Za zaščito nosno-ustnega predela je obvezna maska, ne zadostuje šal ali kar koli drugega,"
Za zaščito nosno-ustnega predela je po novem obvezna maska, ruta ali šal ne zadostujeta več
V sredo je bilo po 6410 testiranjih potrjenih 1849 okužb z novim koronavirusom. Delež pozitivnih rezultatov je znašal 28,8 odstotka. Razmere glede okuženih in hospitaliziranih za zdaj ne omogočajo sproščanja, je dejala državna sekretarka Marija Magajne.www.rtvslo.si
Glede na to da so včeraj v MB napisali kazen klošarju ki je zunaj kadil brez maske, že mora bit resen problem.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaJEBEŠ MASKE MI GREMO SMUČAT!
TO SOBOTO ZAČETEK ZIMSKE SEZONE NA POHORJU S ŠESTIMI NAPRAVAMI - Visit Pohorje
10. 12. 2020 Na Pohorju se bo v soboto, 12. decembra, s prvo smuko začela nova zimska sezona. Omenjenega dne bomo pognali sedežnico Pisker in vlečnico Žigart na Arehu, na Mariborskem Pohorju pa sedežnici Sleme in Poštela ter oba vlečna trakova Bejbika. Otvoritev sezone bomo pospremili z...www.visitpohorje.si
Se mu bodo že gor obesil, kes sam ne bo plačal!
JEBEŠ MASKE MI GREMO SMUČAT!
10. 12. 2020 Na Pohorju se bo v soboto, 12. decembra, s prvo smuko začela nova zimska sezona. Omenjenega dne bomo pognali sedežnico Pisker in vlečnico Žigart na Arehu, na Mariborskem Pohorju pa sedežnici Sleme in Poštela ter oba vlečna trakova Bejbika. Otvoritev sezone bomo pospremili z...www.visitpohorje.si
Reči "prjatlju" da si pogleda današnja pojasnila na tiskovni konferenci ki je bila ob 11h. So vse pojasnili ene trikrat.A to morem zdej imet kirurško, pa certifikat zraven nosit? A datum izdelave maske je dober tisti od letošnjega marca? Saj mal je že kosmata se ji vidi uporaba, nima pa še luknje skozi. A za uno pralno home made si sam napišem certifikat? Sam vprašam. Za prjatla.
Tisti tepec, ki mu je napisal kazen, mu bo vsak dan sproti pobral, kar bo nažical.itak brezdomec ne bo plačal, vzeti pa mu nimajo od kje...
Se mu bodo že gor obesil, kes sam ne bo plačal!
Naj vam tekne, meni bi bilo že čisto fino, če se odpre meja občine in grem(o) lahko še na kako drugo vzpetino razen obveznega trojčka okoli Polhovega Gradca.JEBEŠ MASKE MI GREMO SMUČAT!
Kako se pa pride do smucisc, ce ne smemo iz obcin?Smučanje se odpira, navali narod.
"Slovenska smučišča so dočakala zeleno luč gospodarskega ministrstva, a le tista, do katerih je mogoče dostopati v odprtih žičniških napravah, tj. vlečnicah ali sedežnicah. To pomeni, da bodo v prihodnjih dneh odprli le smučišči v Kranjski Gori in na Mariborskem Pohorju. Slednji bodo smučarje sprejeli v soboto, v Kranjski Gori pa so eno vlečnico odprli že v četrtek. "
V Kranjski Gori kljub številnim omejitvam odprli smučišče | 24ur.com
V Kranjski Gori, kjer je v minulih dneh zapadlo precej snega, so prvi izkoristili zeleno luč za zagon žičniških naprav. Četudi lahko smučišče obiščejo le domačini, so v četrtek pognali vlečnico Mojca 1, danes pa še sedežnico Kekec. Delovanje smučišča je zaradi epidemije okrnjeno, a je možnost...www.24ur.com
Temu se reče tudi psihološko bojevanje. Če boš priden te bomo spustil drugače pa ne. Korenček/palica sistem.Kako se pa pride do smucisc, ce ne smemo iz obcin?
Storitev, ki nimaš na voljo v svoji občini lahko greš iskat v druge. Tudi k frizeru lahko greš v tujino.Kako se pa pride do smucisc, ce ne smemo iz obcin?