Ne vem če si (očitno nisi) porajtal, da se moja malenkost pa ne zapleta ravno v brezvezne besedne dvoboje. Razen če (zelo redko, zelo zelo redko) se mi ravno da. Ti si recimo eden tistih s katerim se definitivno ne grem igrat. Ne štartava z istega nivoja, enostavno pač. Pa ne govorim o pameti, da ne bo nesporazuma. Ti mojih informacij ne sprejmaš in potem se pač nimava kaj menit. Pa ne spet z gušterji, ker to je pa nizko (lahko pa tudi, če obljubiš, da boš pogledal/prebral kar ti bom poslal. ne? se mi je zdelo. škoda pravzaprav, ker to je del zgodovine in izročila človeštva)...
Ko je bilo ravno govora o sledenju; mene osebno sledenje ne moti niti najmanj. Moti me to kar se namerava narediti s temi informacijami. Če bomo to dopustili. Kar je samo vprašanje časa očitno. Vsaj zaenkrat tako kaže, ko spremljam klimo tukaj na forumu; bomo pa ja že potrpeli za dedeke in babice pa da ne izpademo egoisti....
To da se vse letos dogaja praktično do črke po scenariju narejenem, no, vsaj dokončanem, lani pa noče videti nihče, oz. zelo redki (vključno z brisanji uporabnikov na yt, fb, gg, ki se ne strinjajo ravno z uradno verzijo / scenarijem in to tudi objavijo več ali manj utemeljeno).... Zelo zanimivo bo ko bodo zunaj cepiva in ko stopi v veljavo naslednja stopnja scenarija. Že zdaj se napovedujejo papir o cepljenju pa mobilni zdravstveni karton pa tudi to ne bo dovolj, se bo treba na aeroportu še testirat preden se bo šlo na terminal - ker cepiva so učinkovita samo 95%
(glej izjavo direktorja quantas).
Je pa jeba predelati take informacije, priznam. Lažje se je delat norca iz ljudi, ki jih prenesejo(mo) naprej...
Nč, pavze konec, gremo delat...