V Aziji IMHO praktično ne poznajo "sončkov".
hm, čudno je pol tole, glede na opozicijo živimo v fašizmu/nacizmu/izmu/izmu pa nam nekak vseeno ne rata folku dopovedat da naj ravna samozaščitno.
V Aziji IMHO praktično ne poznajo "sončkov".
Kaksen pogrom sem dozivel tukaj, ko sem spomladi in zdaj ponovno jeseni govoril, da je omejevanje na obcine brez dodane vrednosti.
Pa sta tako spomladi Eržen in zdaj Fafangel povedala isto.
Pogroma zaradi občin zagotovo ne.Kaksen pogrom sem dozivel tukaj, ko sem spomladi in zdaj ponovno jeseni govoril, da je omejevanje na obcine brez dodane vrednosti.
No roko na srce, na zapore v občine si ga v cunco sam ajncvaj. Pa še on ni za, odkar piše izjave za vsako pot.Kaksen pogrom sem dozivel tukaj, ko sem spomladi in zdaj ponovno jeseni govoril, da je omejevanje na obcine brez dodane vrednosti.
Kaksen pogrom sem dozivel tukaj, ko sem spomladi in zdaj ponovno jeseni govoril, da je omejevanje na obcine brez dodane vrednosti.
Al je pa Fafangela en prijazno opozoru, da rab službo.
A veš da se meni zdi Kaco (res da se malce drugače napiše) pa še eden najbolj žaljivih vzdevkov kar sem jih tukaj prebiral...Sigurno to velja za oba pola. Saj vemo kakšne vzdevke nekateri uporabljajo za Šarca (v velliki meri tudi na tem forumu). Meni je to v neki vsaj kolikor toliko normali debati skrajno neokusno. Zakaj ne morejo biti Janez, Marjan, Tanja ali pa Šarec, Janša, itd? Ajde naprimer Kaco se mi zdi OK, ker se gre za dejanski vzdevek na podlagi priimka, ki nima negativne oz. žaljive note.
Vem kaj pomeni kaco v italjanščini sam jaz nikoli nisem njegovega vzdevka asociiral s tem, pač pa samo kot izpeljanko priimka. Mogoče se pa tud motim.A veš da se meni zdi Kaco (res da se malce drugače napiše) pa še eden najbolj žaljivih vzdevkov kar sem jih tukaj prebiral...
Recimo da ima v enem izmed naših sosednjih jezikov podoben smisel kot avstrijski premier...
Js sm zato da kazen ostane v taki višini.Tina Heferle: Globa v višini 15.000 € za vsakega, ki bo na družbenih omrežjih kritiziral in pod vprašaj postavljal proti korona ukrepe je prekomeren in nesorazmeren ukrep
Tina Heferle: Globa v višini 15.000 € za vsakega, ki bo na družbenih omrežjih kritiziral in pod vprašaj postavljal proti korona ukrepe je prekomeren in nesorazmeren ukrep
Občutek nemoči, ko gre za očitno zlorabo trenutne zdravstvene situacije v državi za uvajanje dodatne represije nad našimi državljani, je boleč. Vlada v interventno zakonodajo ponovno podtika represivne določbe, s katerim želi utišati vsak glas, ki bo javno kritiziral njeno delovanje in ki bo pod...www.strankalms.si
Me zanima kaj bo Amerika zahtevala od EU/Evrope, da bomo lahko od njihovih kapitalističnih firm dobili cepivo? Mogoče a začetku ne bodo nič zahtevali, razen denarja. Ampak slej ko prej bo prišel čas ko bodo hoteli da se jim poplača ker so "rešili svet". Pomoč v vojnah, podpreti Izrael, kupovati olje od njih, itd.?
Tina Heferle: Globa v višini 15.000 € za vsakega, ki bo na družbenih omrežjih kritiziral in pod vprašaj postavljal proti korona ukrepe je prekomeren in nesorazmeren ukrep
Občutek nemoči, ko gre za očitno zlorabo trenutne zdravstvene situacije v državi za uvajanje dodatne represije nad našimi državljani, je boleč. Vlada v interventno zakonodajo ponovno podtika represivne določbe, s katerim želi utišati vsak glas, ki bo javno kritiziral njeno delovanje in ki bo pod...www.strankalms.si
A veš da se meni zdi Kaco (res da se malce drugače napiše) pa še eden najbolj žaljivih vzdevkov kar sem jih tukaj prebiral...
Recimo da ima v enem izmed naših sosednjih jezikov podoben smisel kot avstrijski premier...