Zanimiva mi je izjema za prehod občinske meje: ukvarjanje z rekreacijo na zelenih površinah, ki jih lastna občina ne omogoča. Držim pesti, da čimprej pade sneg na Kaninu, al pa če bi začel skoke v Planici "trenirat"?!
Špilferderber!Če je gor sneg površina ni več zelena
Priporocam ogled celotnega predavanja, o genskem cepivu je pa od 25. minute naprej:Gensko pred cepivom nardi pri ljudeh enak baubau kot pri 5g....
Na to še lahko gremo. Bo po tem vikendu treba prestavit na plan B.Sem uredil moje sporocilo, ciljal sem na lastne parcele v Sloveniji.
Na rtv ne najdem, tukaj sam delno pišete...
Kaksna povezava kaj točno velja od kdaj.
Na rtv ne najdem, tukaj sam delno pišete...
Kaksna povezava kaj točno velja od kdaj.
Zakaj bi se morali cepiti ljudje pod 70 let starosti, kjer je smrtnost tako majhna, da ni omembe vredna?Priporocam ogled celotnega predavanja, o genskem cepivu je pa od 25. minute naprej:
COVID-19: Immunität und Impfung I immunity and vaccination (Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi)
Prof. Bhakti erklärt dass eine Impfung gegen Corona (SARS-CoV-2) nicht nur sinnlos, sondern wahrscheinlich sogar gefährlich ist.www.bitchute.com
Janša teži z tweeti....ti pa z YT posnetki!Bi ti pokazal, pa je YT odstranil posnetek.
Mal se izobrazite. Si na faksu hodil na predvanja ali ti je bilo skoda casa?Janša teži z tweeti....ti pa z YT posnetki!
Sam mirno kri...poštarji boste spuščeni iz ketneRes ne vem več....
Na poročilih ob 17h pravijo, da se zadeve izboljšujejo. Naslednji stavek je, da je rekordno število mrtvih. Še naslednji, da ravnokar poteka novinarska konferenca o zaostritvi ukrepov. Ehhhhh
Sm....85%....sam nisem farmacevt...Mal se izobrazite. Si na faksu hodil na predvanja ali ti je bilo skoda casa?
Mislim, ali vam je res vseeno, kaj bodo vbrizgali v vas po fijasku s cepivom za svinjsko gripo?Mal se izobrazite. Si na faksu hodil na predvanja ali ti je bilo skoda casa?
policijska ura, prepoved prehoda čez občinske meje, prepoved zbiranja po Hojsevo do 6 oseb, če niso druženski člani, ni šolanja, zaprte nenujne trgovine, ustavitev javnega prometa...Gantar : ukrepi niso zelo posegli v vsakodnevno življenje..
In se bo upal odhojsati v malo večje cigansko naselje preverjati tole?Zaprtje vseh nenujnih trgovin, ustavitev javnega prometa, pouk na daljavo | 24ur.com
Vlada je na Brdu pri Kranju sprejela nove ukrepe za zajezitev širjenja novega koronavirusa. Kot je povedal minister za zdravje Tomaž Gantar, se zapirajo vse nenujne trgovine, kot v prvem valu pa se ustavlja tudi javni promet. To začne veljati s ponedeljkom. Pouk bo še naprej potekal na daljavo...www.24ur.com
Hojs: Zbiranje ljudi ni več dovoljeno, razen če gre za ožje družinske člane oziroma skupno gospodinjstvo
Kot je povedal minister za notranje zadeeve Aleš Hojs, zbiranje ljudi ni več dovoljeno, razen če te osebe živijo v skupnem gospodinjstvu oziroma so ožji družinski člani.