Očitno bo spet treba menjati osebo na čelu Ukom. Prejšnji je bil kriv, da so med sejo vlade nosili maske, sedanji pa, da niso.Ko pa se že razkazujejo, bi bilo politično modro, da se razkazujejo v skladu z odlokom. Da smo kao vsi v istem čolnu.
Očitno bo spet treba menjati osebo na čelu Ukom. Prejšnji je bil kriv, da so med sejo vlade nosili maske, sedanji pa, da niso.Ko pa se že razkazujejo, bi bilo politično modro, da se razkazujejo v skladu z odlokom. Da smo kao vsi v istem čolnu.
Se je od takrat marsikaj spremenilo.Očitno bo spet treba menjati osebo na čelu Ukom. Prejšnji je bil kriv, da so med sejo vlade nosili maske, sedanji pa, da niso.
V hosti pa ne, čeprav bi bilo vsaj enako debilno.Da je pa odlok o prepovedi gibanja med občinami debilizem sem pa že napisal. Sploh preverjanje na občinskih mejah....
in glej čudo, gugl+FB sta ponudila že pred časom EU z namenom kontrole koronitisa kao svoje databaze prometnih podatkov. Katerakoli država jih kao 4free uporabi ... ... le kako so prišli do teh podatkov, ane .......Po drugi strani pa imajo te podatke o nas podjetja v ZDA. Narobe svet. Bojimo se domačih, tujih pa ne. ...
Ja, o tem govorim. Bodo sprostitve, ampak maska naj ostane. Jaz jo bomše dolgo nosil!ti vidis kje, da se folk šeta brez mask po zaprtih prostorih? vsak dan sem okoli, pa vidim da folk uporablja maske. zakaj bi torej nekdo sel z masko v trgovino, na tehnicnega pa brez?
No, no, ne me takoj enačit s sabo.Ne, ne. Ampak sem te razumel kot enga smrkavca, ki se skriva po forumih
Tu je ena bistvena razlika.in glej čudo, gugl+FB sta ponudila že pred časom EU z namenom kontrole koronitisa kao svoje databaze prometnih podatkov. Katerakoli država jih kao 4free uporabi ... ... le kako so prišli do teh podatkov, ane ..
Zdaj pa prihaja še opt-in upgrade za Android (vsaj na Zahodu) za nekaj podobnega, kot je predlagala naša NIJZ/vlada ... in ker vse slej ko prej pride do nas vzhodneje .... Google plan 2 embed feature into Android-track the virus :
https://www.nytimes.com/2020/04/10/...text=storyline_updates_national#link-20b9f453 ...
isusek isusek ... pa ne da bo to res ...
------------------------------------
" ... The Truth Is Out There ..."
Dokler te ne bodo nagnali, ko boš z masko na gobcu stopil v banko.Ja, o tem govorim. Bodo sprostitve, ampak maska naj ostane. Jaz jo bomše dolgo nosil!
Pa naj bo fizična distanca, pa urnik, da se ne gnetemo na tehničnih, pa pri tožicah, pa pri storitvah.
Tisti z zdravo pametjo jo bodo mel gor, pa fizično distanco tud držal. Una pri nas v bloku, bo pa še zmerom v lift težila, čeprav piše 1 oseba ali z istega gospodinjstva. Ta NE bo držala distance nikjer, sam v bolniški postelji
Vsekakor bi se tudi pri nas moral imeti pravico sam odločiti. Želiš zapustiti svoje območje bivanja, imej delujočo aplikacijo. Kdor ne želi tega, naj bo omejen na svojo občino ali nek radij okrog doma.Tu je ena bistvena razlika.
Goooglu si ti sam dovoli, da dostopa do tvoje lokacije... ko si pri instalaciji kliknil: "se strinjam s pogoji", Naši policaji bi pa radi kar sami vstopali v stanovanja, brali SMS-se, sledili tvoje gibanje..... Brez da se ti strinjaš s pogoji in brez odredbe sodišča.
Kul. Torej če mene ali kogarkoli drugega ustavi policija, je dovolj, da sprejmem kritiko iz strani policista in se opravičim za dejanje.Pahor se opravičuje
"Sprejemam kritike na račun mojega obnašanja in obnašanja mojih spremljevalcev na obisku v Črnomlju. Morali bi biti vzgled, kar nismo bili. Sprejmite izraze mojega obžalovanja in opravičila. Občudujem ljudi, ki z res discipliniranim obnašanjem pripomorejo k temu, da se Slovenija tako uspešno sooča s to zdravstveno krizo. Gremo na prej, vse bo še dobro," je po kopici novinarskih vprašanj glede neupoštevanja varnostne razdalje med udeleženci na obisku pripadnikov policije in vojske na južni meji povedal predsednik Borut Pahor ob današnjem obisku Doma starejših občanov v Kamniku.
So zadnjič vabili na FB na nek jesenski pohod na obalo, pa sem jim v komentar spustil da bi zelo rad šel, pa na žalost nimam KP registracije.Prepoved gibanja med občinami so nam zlobirali župani turističnih krajev. K njim že ne bo nihče hodil, brez da bi kaj zapravil. Ko se bo kaj resno sprostilo glede ukrepov, pa nas bodo ta isti na ves glas vabili, da pridemo zapravljat v k njim.
Pričakujem velik šok oblastnikov, ko bodo znani prilivi v proračun za mesec april. Ampak takrat bo pozno in težko bo kaj popraviti za nazaj.
Na sliki sta tudi vsaj 2 policaja v tretji vrsti. https://www.alter.si/tema/covid-19-navodila-vlade.2671547/page-12#post-2918743Zdaj naj jim pa policija izda se kazni, tako kot navadnim drzavljanom na obcinskih mejah. Vsem 100 v povorki.
Ja saj glih to. Ti nisi men enak! Si pa veeno moj prjatuNo, no, ne me takoj enačit s sabo.
Pritoži se NSA ali na naše sodišče.Tu je ena bistvena razlika.
Goooglu si ti sam dovoli, da dostopa do tvoje lokacije... ko si pri instalaciji kliknil: "se strinjam s pogoji", Naši policaji bi pa radi kar sami vstopali v stanovanja, brali SMS-se, sledili tvoje gibanje..... Brez da se ti strinjaš s pogoji in brez odredbe sodišča.
Vlada o aktivaciji 37.a člena
.."Tisto, kar je najbolj absurdno, je, da si podelitev policijskih pooblastil vojakom najbolj želi slovenska policija, da bi lažje opravljala svoje naloge pri nadzoru državne meje, tisti, ki o tem presojajo, pa vidijo vse širša in vse bolj neverjetna ozadja,"
Logika ti ne gre..."Tisto, kar je najbolj absurdno, je, da si podelitev policijskih pooblastil vojakom najbolj želi slovenska policija, da bi lažje opravljala svoje naloge pri nadzoru državne meje, tisti, ki o tem presojajo, pa vidijo vse širša in vse bolj neverjetna ozadja,"