Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zame ni bilo prisilno, vendar krivično, letos začetek jeseni, ko so uvedli plačljive hitre teste in obisk zdravnika....
Zastopil sem, da lahko uredijo PCT pogoj za vse ugodnosti (gostilne, koncerti,.....) Da pa moraš plačati test za obisk zdravnika, so pa šli čez mejo. Od takrat je bilo zame prisilno cepljenje. Ker so onemogočali enakovredno življenje za državljane.

Sedaj so ukinili plačljive hitre teste za vse.....
Ali si moral tudi ti obiskati eksorcista? :cool:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Najvec folka je bilo tako nategnjenega kot kajn, me zanima kolko bo slo treh doz skozi al se bo pa folk spametoval.
Sicer jim omikron ne gre na roke, ker je presvoh, ampak bo ze nek razlog - btw kaj je razlog za prepoved silvestrovanj v vecini eu mest? Panika na suho.

• Všeč mi je
Reactions: javr

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.643
10.028
113
EU
Ha ha ja itak de-facto. Saj veš če nimaš izpita za vato ki med drugim ni obvezen si tudi omejen na javni prevoz. Pa življenju imaš veliko ovir če si nisi ravno pameten pa s tem očitno nimaš težav.
Izpit za avto ni obvezen in ga ni težko narediti, ker ni pogoj cepljenje (poseg v telo). Torej so takšne primerjave brezvezne.

• Všeč mi je
Reactions: javr

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.643
10.028
113
EU
Najvec folka je bilo tako nategnjenega kot kajn, me zanima kolko bo slo treh doz skozi al se bo pa folk spametoval.
Sicer jim omikron ne gre na roke, ker je presvoh, ampak bo ze nek razlog - btw kaj je razlog za prepoved silvestrovanj v vecini eu mest? Panika na suho.
Kako se epidemija bolj izteka, bolj grozijo in stopnjujejo ukrepe. :gorjaca:

• Všeč mi je
Reactions: javr in darjan

Floki

Guru
6. sep 2007
10.250
3.266
113
Izpit za avto ni obvezen in ga ni težko narediti, ker ni pogoj cepljenje (poseg v telo). Torej so takšne primerjave brezvezne.

Precej manj brezvezna kot njegova. Brez izpita lahko ravno tako naokrog hodiš samo te to pač dodatno stane (javni prevoz) in omejen si na čakanje. mene zanima a se vi reveži za vsako stvar kregate, ko greste na odvzem krvi tudi jokate pri poseganju v svoje telo, vas morajo mamice/žene držat za rokice da skupaj ne padete?. Ker za izpit moraš tudi zdavniškega naredit. Pa za službo tudi. Vam tam tudi kratijo pravice?. Ali pa pri obveznih cepljenjih za službo če jih kdo ima.
Same jokice.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Sekretarka na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Polona Rifelj je sporočila, da silvestrovanj na prostem ne bo, dovoljena so le v zaprtih prostorih.

Oh, ubog hlapec, dovoljeno mu je silvestrovat doma.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.475
-8.922
113

Derj ti še ene 25x preberi, kar ti je utiševalec napisal zjutraj. In poizkusi dojeti, kje je problem.
In predno boš želel dati retiardiran replay, se vgrizni v prste, ter dotični text še 20x preberi. Nato spiši nov odgovor.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Vedno bodo problem rizicni. Je rekel jansa da bodo prepovedali vstop 65+ letnikom v trgovine? Lazje je mladim in otrokom prepovedat zabave ne

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

jest5

Guru
18. avg 2007
26.475
-8.922
113
A s tistim fejk samotestiranjem? Ja res, ogromno koristnega narediš. Še več pa z vrtenjem svojega gobca

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vec vseeno naredim s tem za okolico. Cepljen bi bp trosil naokoli.
V bolnici pa ne bom pristal, ceplen al neceplen. #bodyofsteel
Še eden "jači od sudbine". Na tvojem mestu bi se malo zamislil