A zares obstaja nakdo na tem svetu, ki se gre cepit zato ker je PV Janez Janša?
A Janezek je na oblasti ? V Sloveniji kovid ukrepe usmerjajo zvezdaško ustavno sodišče in info zblojenka.1x sem te ze vprasal pa mi nisi odgovoril. Bi se cepil ce ne bi bil jansa na oblasti?
A Janezek je na oblasti ? V Sloveniji kovid ukrepe usmerjajo zvezdaško ustavno sodišče in info zblojenka.
Ne na svetu, marsikdo tudi v Sloveniji.A zares obstaja nakdo na tem svetu, ki se gre cepit zato ker je PV Janez Janša?
Res je, vsega je krivo US v 2014, ki je Ivana izpustilo iz Doba.A Janezek je na oblasti ? V Sloveniji kovid ukrepe usmerjajo zvezdaško ustavno sodišče in info zblojenka.
Najbolj da hodiš po šolah oblečen v Božička in namesto daril strašiš otroke da bodo umrli od virusa. Zihr boš popularen, ker boš imel grafe in to s seboj.Antiwaxxxerji delajo iz svojih otrok poskusne živali - če bo preživel okužbo v redu, če ne pa ne. Iverca all the way!
Nekaj je na temu, ker so najhujši forumski janšisti najbolj zagreti waxerji in obratno. Res bi rad videl, kako bi bilo, če bi bil PV levičar.A zares obstaja nakdo na tem svetu, ki se gre cepit zato ker je PV Janez Janša?
Pred časom je najhujši forumski janšist 123 tu napisal, da se večina necepljenih noče cepit samo zato, ker je Janša na oblasti.Nekaj je na temu, ker so najhujši forumski janšisti najbolj zagreti waxerji in obratno. Res bi rad videl, kako bi bilo, če bi bil PV levičar.![]()
Isto vprašanje: Bi se cepil, če bi bili levičarji na oblasti?1x sem te ze vprasal pa mi nisi odgovoril. Bi se cepil ce ne bi bil jansa na oblasti?