Mel so ga v hladilniku od marca, da so trenutni sev počasi izpelje, zdaj so ga dali na plano ob pravem času.Povzetek/poanta?
Mel so ga v hladilniku od marca, da so trenutni sev počasi izpelje, zdaj so ga dali na plano ob pravem času.Povzetek/poanta?
A niso zdaj RO na dnu krivulje , BE in DE pa na višku?Slab mesec nazaj je bil podoben graf zelo popularen, pa sem ga na hiter spacal za nekaj drzav naspram Romuniji:
Poglej priponko 51275
Janezek vam želi lepe blagoslovljene praznike brez bombe kisika zraven vaše postelje,
Poglej priponko 51301
Maske ne smejo bit preslabe, ampak ne pa tud predobre. Ravno vmes.Čeprav sta verjetno bolj zaščitena, me zanima reakcija morebitnega inšpektorja, sej take maske mislim da niso dovoljene.
Janezek vam želi lepe blagoslovljene praznike brez bombe kisika zraven vaše postelje,
Poglej priponko 51301
To ni maska ki zadrži izdihan zrak ampak maska, ki prepreči kemiji, da pride not. Izdihan zrak gre ven čez ventil in ne filter. Tak da se ve kaj bi rekoČeprav sta verjetno bolj zaščitena, me zanima reakcija morebitnega inšpektorja, sej take maske mislim da niso dovoljene.