Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.744
2.685
113
tabela B.jpg

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.709
751
113
Končno:

Sedaj pa naj se še zbornica izkaže.
Glede na vse twitte je bil že lani pod stresom zaradi COVID-19. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Mogoče bo pa žica okol ljubljane. Sj radi lavfate ob njej..pa še nevede iz svoje občine ne boste zašli in ne bo nobene kazni :evil: :valjamse:
Res je, čez teden, ali dva, pričakujem zaostritev. Vsaj barikade na cestah. Čeprav ne vem kako jim bo ratalo, ker imamo srečo, da je opozicija proti vojski, policije pa ni dovolj. Mogoče pa zaradi tega ne bo prišlo do zaostritve.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
To da delajo so ziher desničarji. Hitro jih prijavite in jih linčat po facebooku z vso silo.
Mene zanima za tiste ki so/smo v blokih, kako prenašate kakšna sosede ki bi se odločili v teh časih renovirati stanovanje ali kaj podobnega in da potem štemajo/vrtajo/razbijajo? Najbrž bi bilo to v tem času, ko morajo biti vsi doma, neokusno dejanje.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.367
1.212
113
.
ALi se ve koliko je vseh obolelih iz domov za starejše ?
Glede na novice so zgleda to največji inkubatorji trenutno,......nihče pa ne ve kaj točno naredit(nekje jih selijo levo desno, dugod bi jih najraje domov poslali,....) skratka ....

Pravkar prebral....162..od ..897.
Torej Skoraj 20% okuženih ,so najbolj ranljivi, ki naj bi bili malo bolj varovani in so načeloma v .karanteni.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.403
4.318
113
.

Pravkar prebral....162..od ..897.
Torej Skoraj 20% okuženih ,so najbolj ranljivi, ki naj bi bili malo bolj varovani in so načeloma v .karanteni.

Načeloma so to rizične skupine ki jih najbolj testirajo. Sej ostala večja enotna skupina so pa zdravstveni delavci.

Pa glede na to da se virusi najbolj širijo ko se folk prekomerno zadržuje v zaprtih prostorih je nekako logično da taka karantena v določeni fazi (prvi fazi) pospeši prenose znotraj zaprtih skupin (domovi upokojencev, znotraj gospodinjstva ipd.).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Ker je dvomil v ukrepe, je padel v nemilost vlade
Le dan po tem, ko je direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Ivan Eržen javno podvomil v smiselnost novih ukrepov proti COVID-19, je vlada zamenjala tri člane sveta NIJZ. To ji daje proste roke pri izbiri novega direktorja.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.403
4.318
113
Italija (+4668 pozitivnih in +760 mrtvih) je folk že sit vsega. Ne vem ali gre za PR delovanje ali pa kaj drugega, ampak v zadnjih 24h so se prav namučili in naredili rekordno število testov (40k) da so dobili dovolj novih primerov da upravičijo paniko dalje. Od novih primerov je namreč prirast v bolnišnico in na intenzivno nego skoraj ničen (tak trend je sedaj že par dni).

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: navlixx in tsunami

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.921
7.446
113
pri taščici
Sem že napisal, nekdo tule cilja na mednarodno finančno pomoč zaradi epidemije in gre tudi preko trupel. Počakajmo pol leta, ali bomo za Italijo in Španijo po Evropi nabiral denar kot smo ga za Grčijo pred 10 leti al kdaj že.n

• Wow
Reactions: navlixx

Floki

Guru
6. sep 2007
10.255
3.276
113
Danes bomo okoglo cifro presegli......karkoli že to pomeni.

Moje osebno mnenje. V roku mesca in pol najkasneje je treba nazaj na šihte pa ne glede nato kje bomo s korono , ker drugače ne bo ne šihtov, ne denarja za zdravstvo ne za hrano upokojencev več. Zdaj pa naj se vlada odloči kaj je bolje tvegat, ker iz besed JJ pa tudi nekaterih dohtarjev je sklepat da bi to fural v nedogled.

Nazadnje urejeno: