Imam znance v Švici in ko sem jih pa dni nazaj vprašal kako jim gre, so se samo smejali. Normalno imajo zabave, hodijo ven, delajo, nobene omejitve. Po tej krizi bodo samo še bogatejši.
To da je ostali zdravstveni sistem Italije v času vrhunca v Bergamu gledal v luft ni pomembno..
Mene zanima za tiste ki so/smo v blokih, kako prenašate kakšna sosede ki bi se odločili v teh časih renovirati stanovanje ali kaj podobnega in da potem štemajo/vrtajo/razbijajo? Najbrž bi bilo to v tem času, ko morajo biti vsi doma, neokusno dejanje.
No ne vem v kateri Švici to, ampak v tisti ta pravi, kjer živi moj brat, imajo prepovedi zbiranja, ne smejo bit v skupinah zunaj, in kdor le lahko, dela od doma.
Glede na vse twitte je bil že lani pod stresom zaradi COVID-19.Končno:
Janez Lavre zaradi žaljivih tvitov odstopil kot direktor slovenjgraške bolnišnice
Direktor slovenjgraške bolnišnice Janez Lavre, ki se je znašel pod plazom ogorčenja zaradi svojih žaljivih tvitov, je odstopil, minister za zdravje Tomaž Gantar je odstop že sprejel.www.rtvslo.si
Direktor slovenjgraške bolnišnice Janez Lavre odstopil, Gantar odstop že sprejel | 24ur.com
Direktor Splošne bolnišnice Slovenj Gradec Janez Lavre je ustno podal odstop z mesta vodje bolnišnice, minister za zdravje Tomaž Gantar pa ga je že sprejel. Odstop je sledil neprimerni komunikaciji, ki jo je Lavre obžaloval in pripisal preobremenitvi v času epidemije koronavirusa. Predsednik...www.24ur.com
Sedaj pa naj se še zbornica izkaže.
de ja vue! k da bi tole ze enkrat prebral....
Ti sam štemaj. Pol pa poročaj kako je šlo.Mene zanima za tiste ki so/smo v blokih, kako prenašate kakšna sosede ki bi se odločili v teh časih renovirati stanovanje ali kaj podobnega in da potem štemajo/vrtajo/razbijajo? Najbrž bi bilo to v tem času, ko morajo biti vsi doma, neokusno dejanje.
Res je, čez teden, ali dva, pričakujem zaostritev. Vsaj barikade na cestah. Čeprav ne vem kako jim bo ratalo, ker imamo srečo, da je opozicija proti vojski, policije pa ni dovolj. Mogoče pa zaradi tega ne bo prišlo do zaostritve.
Mene zanima za tiste ki so/smo v blokih, kako prenašate kakšna sosede ki bi se odločili v teh časih renovirati stanovanje ali kaj podobnega in da potem štemajo/vrtajo/razbijajo? Najbrž bi bilo to v tem času, ko morajo biti vsi doma, neokusno dejanje.
Po moje nekatere resno skrbi ker ne bodo mogli na morje ali Bled čez vikend.
To da delajo so ziher desničarji. Hitro jih prijavite in jih linčat po facebooku z vso silo.
Po moje nekatere resno skrbi ker ne bodo mogli na morje ali Bled čez vikend.
ALi se ve koliko je vseh obolelih iz domov za starejše ?
Glede na novice so zgleda to največji inkubatorji trenutno,......nihče pa ne ve kaj točno naredit(nekje jih selijo levo desno, dugod bi jih najraje domov poslali,....) skratka ....
.
Pravkar prebral....162..od ..897.
Torej Skoraj 20% okuženih ,so najbolj ranljivi, ki naj bi bili malo bolj varovani in so načeloma v .karanteni.